Prancūziška duona
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai mielės
1 valgomasis šaukštas cukrus
3 stiklinės jogurtas (rūgštus)
1 valgomasis šaukštas aliejaus
1 valgomasis šaukštas druska
7 stiklinės kvietiniai miltai
2.5 stiklinės vanduo (pašildytas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Rūgštų jogurtą sumaišyti su šiltu vandeniu, mielėmis ir cukrumi.

Į gautą masę pridedame miltų ir druskos.

Išminkome tešlą.

Tešlą uždenkite rankšluosčiu ir palikite 1 valandą.

Suformuojame kepalą ar kelis mažesnius ir ištepame aliejumi.

Kepalą/kepaliukus sudedame į skardą ir paliekame 1 valandai.

Kepti duoną, įkaitintoje orkaitėje, reikėtų geras 15-20 minučių.

Duonos paviršių šiek tiek sudrėkinti vandeniu reikėtų kas 5 minutes.

Populiariausi receptai šią savaitę

Prancūziška duona

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Rūgštų jogurtą sumaišyti su šiltu vandeniu, mielėmis ir cukrumi.

Į gautą masę pridedame miltų ir druskos.

Išminkome tešlą.

Tešlą uždenkite rankšluosčiu ir palikite 1 valandą.

Suformuojame kepalą ar kelis mažesnius ir ištepame aliejumi.

Kepalą/kepaliukus sudedame į skardą ir paliekame 1 valandai.

Kepti duoną, įkaitintoje orkaitėje, reikėtų geras 15-20 minučių.

Duonos paviršių šiek tiek sudrėkinti vandeniu reikėtų kas 5 minutes.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų