
Prabangūs kakavos pyragaičiai
Porcijų skaičius:
30
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
4 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
50 gramų | vyšnios (šaldytos be kauliukų ) |
6 vienetai | kiaušiniai |
500 mililitrų | cukrus |
650 mililitrų | kvietiniai miltai |
3 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
4 valgomieji šaukštai | kakava |
250 gramų | sviestas ( 82% riebumo ) |
250 mililitrų | pienas |
100 gramų | glajus ( DR.OETKER (baltojo šokolado)) |
100 gramų | glajus ( DR.OETKER (pieninio šokolado)) |
1 žiupsnelis | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Iki baltumo išplakti kiaušinius bei cukrų. Karšto vandens vonelėje ištirpinti sviestą. Atskirame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, vanilę ir kakavą. Miltų mišinį sudėti į plaktų kiaušinių masę. Gerai išmaišyti. Galiausiai, pridėti pieno ir lydyto sviesto. Kepti 175 ° temperatūroje apie 20-30 minučių. Leisti kepiniui gerai atvėsti.
2.
Kepinį perpjauti per pusę į dvi lygias dalis. Maišelius su glajumi 5 minutėms įdėti į karštą vandenį, kad suskystėtų. Prakirpti maišelių kampučius: baltojo šokolado glajų išspausti ant vienos kepinio dalies, pieninio šokolado glajų ant kitos. Išlyginti glajų su mentele. Papuošti šviežiomis ar šaldytomis vyšniomis. Supjaustyti keturkampiais gabaliukais. Apibarstyti cukraus pudra arba kakava.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Evos šokoladiniai keksiukai
-
Spurgos su vyšnių džemu
-
Kriaušių desertai
-
Obuolinės kišenėlės
-
Karamelinis keskiukas
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Zefyrai
-
Pyragėliai su obuoliene
-
Gėlytė su pagardinimu
-
Varškės spurgos
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Pyragėliai su grybais ir mėsa
-
Tiramisu
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Šventiniai žaliukai
-
Vyniotinukai su obuoliais
-
Pyragaičiai "Širdutės"
-
Mikro keksiukai
-
Plikytos tešlos pyragaičiai
-
Pyragėliai su varške ir bulvėmis
Prabangūs kakavos pyragaičiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 30
-
Kepimo milteliai,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Vyšnios, šaldytos be kauliukų ,
50 gramų -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Cukrus,
500 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
650 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Kakava,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas, 82% riebumo ,
250 gramų -
Pienas,
250 mililitrų -
Glajus, DR.OETKER (baltojo šokolado),
100 gramų -
Glajus, DR.OETKER (pieninio šokolado),
100 gramų -
Cukraus pudra,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iki baltumo išplakti kiaušinius bei cukrų. Karšto vandens vonelėje ištirpinti sviestą. Atskirame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, vanilę ir kakavą. Miltų mišinį sudėti į plaktų kiaušinių masę. Gerai išmaišyti. Galiausiai, pridėti pieno ir lydyto sviesto. Kepti 175 ° temperatūroje apie 20-30 minučių. Leisti kepiniui gerai atvėsti.
Kepinį perpjauti per pusę į dvi lygias dalis. Maišelius su glajumi 5 minutėms įdėti į karštą vandenį, kad suskystėtų. Prakirpti maišelių kampučius: baltojo šokolado glajų išspausti ant vienos kepinio dalies, pieninio šokolado glajų ant kitos. Išlyginti glajų su mentele. Papuošti šviežiomis ar šaldytomis vyšniomis. Supjaustyti keturkampiais gabaliukais. Apibarstyti cukraus pudra arba kakava.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...