Porus susipjaustykite žiedais ir pakepinkite ant sviesto. Galima kepinti iš karto puode. Maišydami kepkite, kol suminkštės.
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Dėkite į puodą, užpilkite sultiniu ir virkite, kol suminkštės bulvės.
Suberkite druską ir pipirus, suilkite pieną. Dar šiek tiek pavirkite. Tada sutrinkite blenderiu.
Paskaninkite grietine ir papuoškite petražolėmis. Skanaus

Porų trinta sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
30 gramų | sviestas |
2 vienetai | poras |
2 vienetai | bulvių |
3 stiklinės | sultinys (vištienos) |
0.5 stiklinės | grietinė |
1 stiklinė | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas (tarkuotas) |
šiek tiek | baltieji pipirai (malti) |
1 sauja | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Petražolių sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Moliūgų sriuba
-
Moliūgo kisielius
-
Paprikų sriuba
-
Cukinijų sriuba
-
Alaus sriuba
-
Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
-
Rūgštynių kremas
-
Trinta burokelių sriuba
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
Porų trinta sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
30 gramų -
Poras,
2 vienetai -
Bulvės,
2 vienetai -
Sultinys, vištienos,
3 stiklinės -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Pienas,
1 stiklinė - Druska
- Muskatas, tarkuotas
- Baltieji pipirai, malti
-
Petražolės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porus susipjaustykite žiedais ir pakepinkite ant sviesto. Galima kepinti iš karto puode. Maišydami kepkite, kol suminkštės.
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Dėkite į puodą, užpilkite sultiniu ir virkite, kol suminkštės bulvės.
Suberkite druską ir pipirus, suilkite pieną. Dar šiek tiek pavirkite. Tada sutrinkite blenderiu.
Paskaninkite grietine ir papuoškite petražolėmis. Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...