Porų sriuba su dešrelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | poras |
4 vienetai | bulvių |
100 gramų | dešrelės |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pusėje sultinio išverdami plonai supjaustyti porai, kitoje pusėje— bulvės. Viskas sumaišoma. Supilama grietinė, sumaišyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griežinėliais supjaustytos dešrelės. Dar sykį užvirinamai pagardinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Barščiai su džiovintais grybais
- Trinta bulvienė
- Burokėlių sriuba
- Prancūziška bulvių sriuba
- Ryžių sriuba vakarui
- Trinta sriuba su salierais
- Rugpjūčio skonis
- Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
- Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
- Šalta daržovių sriuba
- Vištienos sriuba su brokoliais
- Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
- Prancūziška svogūnų sriuba
- Ukrainietiški barščiai
- Vištiena su sultiniu
- Trinta runkelių sriuba
- Pieniška močiutės sriuba
- Soti sriuba
- Plūdenos sriuba
- Moliūgų sriuba
Porų sriuba su dešrelėmis
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Poras,
1 vienetas -
Bulvės,
4 vienetai -
Dešrelės,
100 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Taukai (kiaulių)
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pusėje sultinio išverdami plonai supjaustyti porai, kitoje pusėje— bulvės. Viskas sumaišoma. Supilama grietinė, sumaišyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griežinėliais supjaustytos dešrelės. Dar sykį užvirinamai pagardinama.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...