Pomidorų moliūgų sriuba
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
800 gramų | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
500 gramų | moliūgai |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | acto (obuolių) |
4 riekės | duona (balta) |
500 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pomidorus nulupkite ir minkštimą smulkiai supjaustykite. Sudėkite baltos duonos riekeles. Viską užpilkite vandeniu. Įkaitinkite aliejų ir pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnakus 2 min. Mažais kubeliais supjaustykite moliūgą. Pomidorus su vandeniu ir duona sumaišykite su pakepintais svogūnais ir česnakais. Nuolat maišant kaitinkite ant ugnies 5-10 min. Įpilkite acto, įberkite prieskonių. Pavirkite 2 minutes. Puodo turinį sutrinkite su trintuvu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta špinatų sriuba
- Špinatų sriuba
- Balinta sriuba
- Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
- Vengriška žuvienė
- Žirnių sriuba
- Prancūziška svogūnų sriuba
- Charčio sriuba
- Trinta brokolių sriuba
- Soti ir greita sriuba
- Avižienė su grybais
- Toskanos pupelių sriuba
- Šamų sriuba
- Sultinys su pievagrybiais
- Kaimiška sriubikė
- Linos sriuba
- Sušildanti daržovių sriuba
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Itališka svogūnų sriuba
- Petražolių sriuba
Pomidorų moliūgų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Pomidorai,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Moliūgai,
500 gramų -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Actas, obuolių,
1 valgomasis šaukštas -
Duona, balta,
4 riekės -
Vanduo,
500 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus nulupkite ir minkštimą smulkiai supjaustykite. Sudėkite baltos duonos riekeles. Viską užpilkite vandeniu. Įkaitinkite aliejų ir pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnakus 2 min. Mažais kubeliais supjaustykite moliūgą. Pomidorus su vandeniu ir duona sumaišykite su pakepintais svogūnais ir česnakais. Nuolat maišant kaitinkite ant ugnies 5-10 min. Įpilkite acto, įberkite prieskonių. Pavirkite 2 minutes. Puodo turinį sutrinkite su trintuvu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...