Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 vienetai | pomidorai |
1 saujelė | alyvuogių (juodos) |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | balzaminis actas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai (juodi) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles, išimti sėklytes ir susmulkinti.
2.
Batoną paskrudinti keptuvėje arba orkaitėje su šlakeliu aliejaus.
3.
Česnaką susmulkinti ir sumaišyti su pomidorais, druska, pipirais, actu ir šlakeliu aliejaus.
4.
Viską dėti ant batono riekelių. Ant jų uždėti dar po keletą alyvuogių riekelių.
5.
Labai tinkamas receptas skaniems ir lengviems vasaros pusryčiams ar vakarienei.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkeptas sūris
- Kiaulienos sprandinės vyniotinis
- Silkė su svogūniukais
- Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
- Dešriukai
- Ant grotelių keptos daržovės
- Olivijos omletas
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Įdarytų paprikų užkandis
- Girti čeburėkai
- Skrebučiai mažajam smaližiui
- Sūrio kamuoliukai
- Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
- Sūrio lazdelės
- Mažos sūrio picos
- Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
- Vištiena medaus - garstyčių padaže
- Sumuštinukai "Sweat dreams"
- Stirnienos vyniotiniai
- Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Pomidorai,
3 vienetai -
Alyvuogės, juodos,
1 saujelė -
Česnakas,
2 skiltelės -
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Balzaminis actas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai, juodi,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles, išimti sėklytes ir susmulkinti.
Batoną paskrudinti keptuvėje arba orkaitėje su šlakeliu aliejaus.
Česnaką susmulkinti ir sumaišyti su pomidorais, druska, pipirais, actu ir šlakeliu aliejaus.
Viską dėti ant batono riekelių. Ant jų uždėti dar po keletą alyvuogių riekelių.
Labai tinkamas receptas skaniems ir lengviems vasaros pusryčiams ar vakarienei.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...