
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 vienetai | pomidorai |
1 saujelė | alyvuogių (juodos) |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | balzaminis actas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai (juodi) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles, išimti sėklytes ir susmulkinti.
2.
Batoną paskrudinti keptuvėje arba orkaitėje su šlakeliu aliejaus.
3.
Česnaką susmulkinti ir sumaišyti su pomidorais, druska, pipirais, actu ir šlakeliu aliejaus.
4.
Viską dėti ant batono riekelių. Ant jų uždėti dar po keletą alyvuogių riekelių.
5.
Labai tinkamas receptas skaniems ir lengviems vasaros pusryčiams ar vakarienei.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Žuvies tortas
-
Grybai krepšeliuose
-
Tuno pica
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Avokadas su varške
-
Piciukai
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Marinuota silkė su paprika
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Velykiniai viščiukai
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Kumpio suktinukai
-
Sūrio piršteliai
-
Česnakiniai šonkauliukai
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Pomidorai,
3 vienetai -
Alyvuogės, juodos,
1 saujelė -
Česnakas,
2 skiltelės -
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Balzaminis actas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai, juodi,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles, išimti sėklytes ir susmulkinti.
Batoną paskrudinti keptuvėje arba orkaitėje su šlakeliu aliejaus.
Česnaką susmulkinti ir sumaišyti su pomidorais, druska, pipirais, actu ir šlakeliu aliejaus.
Viską dėti ant batono riekelių. Ant jų uždėti dar po keletą alyvuogių riekelių.
Labai tinkamas receptas skaniems ir lengviems vasaros pusryčiams ar vakarienei.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...