Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
AUTORIUS:
Irvyda
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 vienetai pomidorai
1 saujelė alyvuogių (juodos)
2 skiltelės česnakas
1 vienetas batonas (prancūziškas)
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai balzaminis actas
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai (juodi)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles, išimti sėklytes ir susmulkinti.
2.
Batoną paskrudinti keptuvėje arba orkaitėje su šlakeliu aliejaus.
3.
Česnaką susmulkinti ir sumaišyti su pomidorais, druska, pipirais, actu ir šlakeliu aliejaus.
4.
Viską dėti ant batono riekelių. Ant jų uždėti dar po keletą alyvuogių riekelių.
5.
Labai tinkamas receptas skaniems ir lengviems vasaros pusryčiams ar vakarienei.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles, išimti sėklytes ir susmulkinti.

  2. Batoną paskrudinti keptuvėje arba orkaitėje su šlakeliu aliejaus.

  3. Česnaką susmulkinti ir sumaišyti su pomidorais, druska, pipirais, actu ir šlakeliu aliejaus.

  4. Viską dėti ant batono riekelių. Ant jų uždėti dar po keletą alyvuogių riekelių.

  5. Labai tinkamas receptas skaniems ir lengviems vasaros pusryčiams ar vakarienei.

Receptą atsiuntė Irvyda
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų