Padažas yra aštrus, tad kas nemėgstate aštriai čili pipirų galite dėti mažiau.
Pomidorus užpilti verdančiu vandeniu ir nulupti odeles. Pomidorus be odelių ir čili pipirus supjaustyti kubeliais.
Česnaką sutrinti arba supjaustyti labai smulkiai.
Pomidorus išmaišyti su čili pipirais, imbieru, česnaku, cukrumi, actu ir vynu.
Pakaitinti padažą ant ugnies (vis pamaišant) apie 15-20 min.
Laikyti stiklainyje.
Padažas išsilaiko gana ilgai. Jei laikysite šaldytuve, naudoti galėsite iki 2 mėnesių.

Pomidorų ir čili padažas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
4 skiltelės | česnakas |
500 gramų | pomidorai (gerai išnokę) |
šiek tiek | imbieras (šaknies 4-5 cm, kapota) |
4 vienetai | aitriosios paprikos (pipirai) |
150 gramų | cukrus |
120 mililitrų | acto |
120 mililitrų | raudonas vynas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Sūdyti grybai
-
Marinuoti pievagrybiai
-
Marinuota cukinija
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
-
Baklažanų salotos
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Marinuoti kopūstai su daržovėmis
-
Pomidorai su želatina
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Rauginti agurkai
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Marinuotos voveraitės
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Konservuoti burokėliai
-
Konservuoti pomidorai
-
Pomidorai su želatina
-
Sūdytos rūgštynės
-
Rauginti agurkai žiemai
Pomidorų ir čili padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Pomidorai, gerai išnokę,
500 gramų - Imbieras, šaknies 4-5 cm, kapota
-
Aitrioji paprika, pipirai,
4 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Actas,
120 mililitrų -
Raudonas vynas,
120 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažas yra aštrus, tad kas nemėgstate aštriai čili pipirų galite dėti mažiau.
Pomidorus užpilti verdančiu vandeniu ir nulupti odeles. Pomidorus be odelių ir čili pipirus supjaustyti kubeliais.
Česnaką sutrinti arba supjaustyti labai smulkiai.
Pomidorus išmaišyti su čili pipirais, imbieru, česnaku, cukrumi, actu ir vynu.
Pakaitinti padažą ant ugnies (vis pamaišant) apie 15-20 min.
Laikyti stiklainyje.
Padažas išsilaiko gana ilgai. Jei laikysite šaldytuve, naudoti galėsite iki 2 mėnesių.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Laima
2016-08-31 13:33
O TAI NEREIKIA DRUSKOS?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...