Pomidorų čatni
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | aitriosios paprikos |
0.25 arbatinio šaukštelio | imbieras (maltas) |
0.25 vieneto | citrinos |
0.5 vieneto | svogūnai |
6 vienetai | pomidorai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Pomidorai sudedami į karštą orkaitę. Kai sutrūkinėja odelė, jie apverčiami, po 5 min. iš orkaitės ištraukiami, nulupami, minkštimas gerai sumaišomas su tarkuota citrinos žievele bei kitais produktais ir paplakamas kokteilių maišyklėje, kol virsta vientisa mase. Jeigu masė per skysta, skysčio perteklius kaitinant nugarinamas. Padažas paduodamas prie birios ryžių košės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
- Padažas keptai mėsai
- Varškės padažas
- Krienų užpilas
- Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
- Raudonasis padažas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Spanguolių ir obuolių padažas
- Pikantiškas padažas su majonezu
- Mango padažas
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Pomidorų padažas su grybais
- Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
- Aviečių padažas desertams
- Pomidorų padažas
- Tikra Guacamole
- Česnakų padažas keptai vištienai
- Brokolių padažas
- Salotų padažas
- Moliūgų kečupas
Pomidorų čatni
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Imbieras, maltas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Citrinos,
1/4 vieneto -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pomidorai,
6 vienetai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Citrinų sultys
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorai sudedami į karštą orkaitę. Kai sutrūkinėja odelė, jie apverčiami, po 5 min. iš orkaitės ištraukiami, nulupami, minkštimas gerai sumaišomas su tarkuota citrinos žievele bei kitais produktais ir paplakamas kokteilių maišyklėje, kol virsta vientisa mase. Jeigu masė per skysta, skysčio perteklius kaitinant nugarinamas. Padažas paduodamas prie birios ryžių košės.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...