
Pomidorų čatni
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | aitriosios paprikos |
0.25 arbatinio šaukštelio | imbieras (maltas) |
0.25 vieneto | citrinos |
0.5 vieneto | svogūnai |
6 vienetai | pomidorai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Pomidorai sudedami į karštą orkaitę. Kai sutrūkinėja odelė, jie apverčiami, po 5 min. iš orkaitės ištraukiami, nulupami, minkštimas gerai sumaišomas su tarkuota citrinos žievele bei kitais produktais ir paplakamas kokteilių maišyklėje, kol virsta vientisa mase. Jeigu masė per skysta, skysčio perteklius kaitinant nugarinamas. Padažas paduodamas prie birios ryžių košės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avokadų padažas su citrina
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Kavos padažas
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Savas pomidorų padažas
-
Pomidorų čatni
-
Sūrio padažas
-
Riešutų padažas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Pikantiškas padažas
-
Česnakų padažas keptai vištienai
-
Žaliasis padažas
-
Česnakinis padažas
-
Pomidorų padažas
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Baklažanų-česnakų pasta
-
Gvakamolė
-
Padažas su avokadu
Pomidorų čatni
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Imbieras, maltas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Citrinos,
1/4 vieneto -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pomidorai,
6 vienetai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Citrinų sultys
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorai sudedami į karštą orkaitę. Kai sutrūkinėja odelė, jie apverčiami, po 5 min. iš orkaitės ištraukiami, nulupami, minkštimas gerai sumaišomas su tarkuota citrinos žievele bei kitais produktais ir paplakamas kokteilių maišyklėje, kol virsta vientisa mase. Jeigu masė per skysta, skysčio perteklius kaitinant nugarinamas. Padažas paduodamas prie birios ryžių košės.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...