Pomidorai su želatina
AUTORIUS:
Jolanta.M
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 litras vanduo
50 gramų želatina
1 valgomasis šaukštas druska
2 valgomieji šaukštai cukrus
1 arbatinis šaukštelis acto
5 pipirai
1 vienetas lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Želatiną užpilti 1 stikline vandens, o likusį vandenį užvirinti kartu su prieskoniais, druska ir cukrumi.
2.
Supjaustyti pomidorus, svogūnus (griežinėliais) ir sudėti juos į stiklainius, užpilti marinatu bei kaitinti stiklainius 40 min. nuo užvirimo.
3.
Sukrėsti mišrainę į stiklainius, uždaryti ir kuomet atvės, laikyti šaltai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pomidorai su želatina

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Želatiną užpilti 1 stikline vandens, o likusį vandenį užvirinti kartu su prieskoniais, druska ir cukrumi.

  2. Supjaustyti pomidorus, svogūnus (griežinėliais) ir sudėti juos į stiklainius, užpilti marinatu bei kaitinti stiklainius 40 min. nuo užvirimo.

  3. Sukrėsti mišrainę į stiklainius, uždaryti ir kuomet atvės, laikyti šaltai.

Receptą atsiuntė Jolanta.M
Reklama:

Komentarai (3)


  • Ina 2018-07-30 17:31

    Kažkas su šitu receptu-negerai.


  • Roma 2016-12-16 22:08

    Ir aš nelabai supratau, kas parašyta. Pomidorai ir svogūnai jau sudėti į stiklainius, o kokią mišrainę dar reikia sukrėsti į stiklainius? Man atrodo, čia iš dviejų receptų "sureguliuotas" vienas...


  • Rosika 2014-09-10 10:59

    Kaip tai suprasti?"Sukrėsti mišrainę į stiklainius, uždaryti ir kuomet atvės, laikyti šaltai."


Daugiau receptų