Paruoškite užpilą: 1L šviežių pomidorų sulčių, 1 šaukštas cukraus, 1 šaukštas druskos.
Pomidorus 1-2 minutes plikykite karštame vandenyje ir nulupkite odeles, sudėkite juos į stiklainius. Juos užpilkite sultimis. Stiklainius sustatykite į 90 laipsnių puodą, uždėkite (neužsukite) dangteliu, kaitinkite 25 - 35 minutes. Tuomet užsukite dangtelius ir leiskite ataušti.
Pomidorai savo sultyse be odelių
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | pomidorai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rauginti agurkai žiemai
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Sūdytos žaliuokės
- Vasara stiklainyje
- Kiauliena drebučiuose
- Marinuoti burokeliai
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Konservuoti kopūstai
- Aštrūs rauginti agurkai
- Marinuoti kalafijorai su agurkais
- Marinuoti agrastai
- Aštrios krevetės grilyje
- Rauginti agurkai
- Žiemai marinuoti grybai
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
- Konservuoti grybai
- Konservuoti žirneliai
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
- Marinuoti pomidorai su imbieru
Pomidorai savo sultyse be odelių
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pomidorai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoškite užpilą: 1L šviežių pomidorų sulčių, 1 šaukštas cukraus, 1 šaukštas druskos.
Pomidorus 1-2 minutes plikykite karštame vandenyje ir nulupkite odeles, sudėkite juos į stiklainius. Juos užpilkite sultimis. Stiklainius sustatykite į 90 laipsnių puodą, uždėkite (neužsukite) dangteliu, kaitinkite 25 - 35 minutes. Tuomet užsukite dangtelius ir leiskite ataušti.
Reklama:
Komentarai (6)
-
roke
2016-08-08 06:28
Jai vakuoti tai be odeliu po to tampyt reikia valgant kietos lieka
-
Kristina
2015-08-27 20:24
Ar sultis reikia užvirinti
-
danguolė
2009-09-08 13:22
O sakykite prašau ar pomidorų sultys iš parduotuvės tinka
-
janina
2009-08-27 14:07
labai skanu ir su odelem . nereikia ju lupti. nusilupi kai valgai...
-
janina
2009-08-27 14:06
labai skanu ir su odelem . nereikia ju lupti. nusilupi kai valgai...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...