Į sultinį įdėti bulvių, svogūnų, morkų ir išvirti. Paskui įdėti žalios mažosios plūdenos, krapų ir petražolių, pasūdyti ir virti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine arba grietinėle.
Plūdenos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
70 gramų | plūdena (žalios) |
500 mililitrų | sultinys |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašišos galvyčių sriubytė
- Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
- Burokėlių-grybų sriuba
- Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
- Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
- Sriuba "Tom Yum Kung"
- Kinietiška grybų sriuba
- Dilgėlių sriubytė
- Gardi moliūgų sriuba
- Lečo daržovienė
- Rūgštynių ir špinatų sriuba
- Žirnių sriuba lenkiškai
- Tiršta pievagrybių sriuba
- Grybų sriuba
- Pupelių sriuba su sūriu
- Grybų sriuba su duona
- Pieniška sriuba su kruopomis
- Brokolių sriuba
- Prancūziška bulvių sriuba
- Dietinė šparagų sriuba
Plūdenos sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Plūdena, žalios,
70 gramų -
Sultinys,
500 mililitrų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas - Krapai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į sultinį įdėti bulvių, svogūnų, morkų ir išvirti. Paskui įdėti žalios mažosios plūdenos, krapų ir petražolių, pasūdyti ir virti 3—5 minutes.
Paduoti su grietine arba grietinėle.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...