Plikytos tešlos čeburekai
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
3 stiklinės kvietiniai miltai
1 stiklinė vanduo (verdantis)
30 mililitrų spiritas (arba degtinė)
1 arbatinis šaukštelis druska
300 gramų mėsa ( 1 dalis(malta) jautienos/2 dalys kiaulienos)
1 galva svogūnai
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1 stiklinę miltų sumaišyti su druska. Į miltus supilti verdantį vandenį sumaišytą su spiritu bei greitai maišyti iki vientisos masės. Supilti likusius miltus ir gerai išminkyti tešlą. Faršą (1 dalis jautienos/2 dalis kiaulienos) sumaišyti su svogūnu (sutarkuotu pet burokine tarka), druska bei pipirais. Suformuoti čeburekus ir kepti įkaitintame aliejuje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Plikytos tešlos čeburekai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 7
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1 stiklinę miltų sumaišyti su druska. Į miltus supilti verdantį vandenį sumaišytą su spiritu bei greitai maišyti iki vientisos masės. Supilti likusius miltus ir gerai išminkyti tešlą. Faršą (1 dalis jautienos/2 dalis kiaulienos) sumaišyti su svogūnu (sutarkuotu pet burokine tarka), druska bei pipirais. Suformuoti čeburekus ir kepti įkaitintame aliejuje.

Receptą atsiuntė Julija
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų