Plekšnė su padažu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
700 gramų | plekšnė | |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
1 valgomasis šaukštas | razinos | |
400 gramų | ananasų (konservuoti, pjaustyti kubeliais) | |
150 gramų | kečupas | |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos | |
2 vienetai | gvazdikėliai | |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
šiek tiek | druska | |
Užpilui: | ||
1 vienetas | paprika (raudona) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Padažui papriką supjaustykite kubeliais ir pakepkite aliejuje. Supilkite ananasų skystimą , nuplautas ir nusausintas razinas, įmeskite gvazdikėlius ir 10 min. troškinkite. Tada sudėkite mažesniais gabaliukais supjaustyto ananaso kubelius ir dar 10 min. patroškinkite. Supilkite kečupą , suberkite aitriąją papriką, išmaišykite ir virkite ant mažos ugnies apie 5 min. Gvazdikėlius išimkite. Jei reikia padažą pasūdykite. Žuvį truputėlį pabarstykite mėgstamais prieskoniais ir iškepkite aliejuje. Patiekite su padažu ir biriai išvirtais ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies kotletai su grybais
- Lašišos kepsneliai
- Rūkytos žuvies užkepėlė
- Aštrios krevetės grilyje
- Žuvis tešloje
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Kepta menkė
- Tešloje kepta lašiša
- Žuvis pagal Ingą
- Skumbrė kepta orkaitėje
- Skumbrė mikrobanginėje
- Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
- Saida margoje tešloje
- Marinuota žuvis su padažu
- Keptas įdarytas karpis
- Silkė su svogunais marinate
- Greiti lašišos kepsneliai
- Midijų šašlykai
- Lietuviški "sushiai"
- Kepta menkė majonezo padaže
Plekšnė su padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Plekšnė,
700 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Razinos,
1 valgomasis šaukštas -
Ananasai, konservuoti, pjaustyti kubeliais,
400 gramų -
Kečupas,
150 gramų -
Aitrioji paprika,
1 arbatinis šaukštelis -
Gvazdikėliai,
2 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Paprika, raudona,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papriką supjaustykite kubeliais ir pakepkite aliejuje. Supilkite ananasų skystimą , nuplautas ir nusausintas razinas, įmeskite gvazdikėlius ir 10 min. troškinkite. Tada sudėkite mažesniais gabaliukais supjaustyto ananaso kubelius ir dar 10 min. patroškinkite. Supilkite kečupą , suberkite aitriąją papriką, išmaišykite ir virkite ant mažos ugnies apie 5 min. Gvazdikėlius išimkite. Jei reikia padažą pasūdykite. Žuvį truputėlį pabarstykite mėgstamais prieskoniais ir iškepkite aliejuje. Patiekite su padažu ir biriai išvirtais ryžiais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...