Plakta kiaušinienė su šviežiais žirneliais
AUTORIUS:
Ieva Visockytė
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
3 vienetai kiaušiniai
2 saujos žirneliai
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
4 valgomieji šaukštai pienas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiaušinius lengvai išplakti su druska, pipirais ir pienu.
2.
Plaktą kiaušinienę kepti ant sviesto: pilti masę į keptuvę, kaip omletą. Šiam pradėjus standėti, mentele nuolatos maišyti.
3.
Išlukštenti žirnelius iš ankščių. Berti žirnelius, kepti kol šie suminkštės. Neperkepti, kad kiaušinienė dar būtų šviesi ir neprarastų švelnaus skonio - nesukeptų ir neapskrustų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Plakta kiaušinienė su šviežiais žirneliais

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinius lengvai išplakti su druska, pipirais ir pienu.

  2. Plaktą kiaušinienę kepti ant sviesto: pilti masę į keptuvę, kaip omletą. Šiam pradėjus standėti, mentele nuolatos maišyti.

  3. Išlukštenti žirnelius iš ankščių. Berti žirnelius, kepti kol šie suminkštės. Neperkepti, kad kiaušinienė dar būtų šviesi ir neprarastų švelnaus skonio - nesukeptų ir neapskrustų.

Receptą atsiuntė Ieva Visockytė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų