Piršteliai su kmynais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
šiek tiek | pienas |
150 gramų | aliejaus |
30 gramų | mielės |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Suminkoma tešla iš miltų, aliejaus, su cukrumi išsuktų mielių, druskos ir tiek pieno, kad tešla būtų tokio kietumo kaip makaronams. Iškočiojama nestoru sluoksniu, supjaustoma siauromis juostelėmis, aptepama išplaktu kiaušiniu ir apibarstoma kmynais bei druska. Juostelės sudedamos į aliejumi išteptą skardą ir kepamos karštoje orkaitėje, kol pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sausainiai su migdolais
- Trapios tešlos sausainiai
- Morenginiai sausainiai
- Imbieriniai sausainukai
- Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
- Kriaušinės skarelės
- Sausainiai su riešutais
- Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
- Tinginys tarp aguonų
- Burnoje tirpstantys morengai
- Kūčiukai (šlyžikai)
- Sausainiai su šokoladu
- Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
- Sausainiai
- Sausainiai su bananais
- Moliūginiai meduoliai
- Songoko sausainiai
- Migdoliniai sausainiai
- Sausainukai su cinamonu
- Sausainiai
Piršteliai su kmynais
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Pienas
-
Aliejus,
150 gramų -
Mielės,
30 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Kmynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Suminkoma tešla iš miltų, aliejaus, su cukrumi išsuktų mielių, druskos ir tiek pieno, kad tešla būtų tokio kietumo kaip makaronams. Iškočiojama nestoru sluoksniu, supjaustoma siauromis juostelėmis, aptepama išplaktu kiaušiniu ir apibarstoma kmynais bei druska. Juostelės sudedamos į aliejumi išteptą skardą ir kepamos karštoje orkaitėje, kol pagels.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Neverta
2016-04-16 17:32
Neverta, mėginau-nusivyliau
-
staras
2011-08-13 09:36
ar verta bandyti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...