Pipirmėtės sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | pipirmėtė (lapai) |
300 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Lapus nuplaukite, sumalkite mėsmale, užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 3 valandas. Po to nukoškite, pašildykite iki virimo, išpilstykite į stiklainius. Stiklainius pakaitinkite 15 minučių ir hermetiškai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
- šparaginės pupelės - marinate
- Konservuota žuvis greitpuodyje
- Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
- Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
- Konservuota adžika
- Konservuota agurkų mišrainė
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Rabarbarų tyrė
- Svarainiai cukruje
- Obuolių sultys
- Žemuogių uogienė
- Konservuoti pomidorai
- Apelsininė cukinija
- Braškių uogienė
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Juodujų serbentų kompotas
- Kriaušių kompotas
- Rabarbarai žiemai
- Vyšnių kompotas
Pipirmėtės sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pipirmėtė, lapai,
1 kilogramas -
Vanduo,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lapus nuplaukite, sumalkite mėsmale, užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 3 valandas. Po to nukoškite, pašildykite iki virimo, išpilstykite į stiklainius. Stiklainius pakaitinkite 15 minučių ir hermetiškai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...