Pikantiškoji kiauliena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | kiauliena |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
3 valgomieji šaukštai | garstyčios |
4 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną nuplauti, nusausinti, supjaustyti storais griežiniais,įtrinti trintu česnaku, aptepti garstyčiomis, pabarstyti pipirais. Marinuoti 2 - 3 val. Prieš kepant įtriti druska ir sudėti į kepimo indą, kad kepsniai būtų šiek tiek vienas ant kmito. Kepti orkaitėje 1 - 1,5 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Kepti kiaulių kulniukai (karka)
- Mėsos kukuliai
- Naminės dešrelės
- Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Avienos šonkauliukai
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Pikantiškai troškinti kotletai
- Aštrus guliašas
- Neringos kepsnys
- Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
- Veršienos maltiniai
- Netikras zuikis tešloje
- Pietūs moliniame inde
- Kotletai lenkiškai
- Armėniški arba mini mantai
- Avienos šašlykas
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
Pikantiškoji kiauliena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
1 kilogramas - Druska
- Pipirai
-
Garstyčios,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
4 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną nuplauti, nusausinti, supjaustyti storais griežiniais,įtrinti trintu česnaku, aptepti garstyčiomis, pabarstyti pipirais. Marinuoti 2 - 3 val. Prieš kepant įtriti druska ir sudėti į kepimo indą, kad kepsniai būtų šiek tiek vienas ant kmito. Kepti orkaitėje 1 - 1,5 val.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...