Pikantiški ryžiai su apelsinais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės | ryžiai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
3 arbatiniai šaukšteliai | svogūnai (smulkinti) |
3 arbatiniai šaukšteliai | salierai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
1 stiklinė | apelsinų sulčių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos ir ryžių troškinys
- Ryžių pudingas
- Kukulaičiai su sultinyje virtais makaronais
- Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
- Varškės ir ryžių apkepas
- Faršu kimšti makaronai
- Makaronų apkepas
- Sojos faršas su makaronais
- Makaronų apkepas su obuoliais
- Plovas su baklažanais
- Makaronai su sardelėmis
- Makaronų apkepas su kalakutiena
- Ryžių apkepas su grybais
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Pasta Marino
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Spageti su pievagrybiais ir daržovėmis
- Makaronai su moliūgu
- Makaronai su česnakiniu padažu
- Jautiena kiniškai
Pikantiški ryžiai su apelsinais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Salierai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Cukrus
-
Apelsinų sultys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...