Pikantiški pomidorai su cinamonu
AUTORIUS:
Dr. Oetker,
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 kilogramai pomidorai (įvairių rūšių)
3 vienetai salierai
1 vienetas svogūnai
Marinatui:
1.7 litro vanduo
300 mililitrų acto 9%
150 gramų cukrus
1 pakelis dr oetker pikant fix aštrus mišinys marinavimui
6 vienetai žvaigždiniai anyžiai
4 vienetai cinamono lazdelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Pomidorus, salierus ir svogūną supjaustyti. Sudėkite į stiklainius.
2.
Puode užvirti vandenį su cukrumi, Dr Oetker Pikant Fix aštrus mišiniu marinavimui, cinamonu, anyžiais, actu. Pavirkite 3 - 5 minutes, nuolat maišant.
3.
Marinatu užpilkite ant pomidorų, stiklainius sandariai uždarykite. Laikykite apverstus, kol atvės.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pikantiški pomidorai su cinamonu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai: Marinatui:
Gaminimo eiga:
  1. Pomidorus, salierus ir svogūną supjaustyti. Sudėkite į stiklainius.

  2. Puode užvirti vandenį su cukrumi, Dr Oetker Pikant Fix aštrus mišiniu marinavimui, cinamonu, anyžiais, actu. Pavirkite 3 - 5 minutes, nuolat maišant.

  3. Marinatu užpilkite ant pomidorų, stiklainius sandariai uždarykite. Laikykite apverstus, kol atvės.

Receptą atsiuntė Dr. Oetker
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų