
Pikantiški pomidorai su cinamonu
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 kilogramai | pomidorai (įvairių rūšių) | |
3 vienetai | salierai | |
1 vienetas | svogūnai | |
Marinatui: | ||
1.7 litro | vanduo | |
300 mililitrų | acto 9% | |
150 gramų | cukrus | |
1 pakelis | dr oetker pikant fix aštrus mišinys marinavimui | |
6 vienetai | žvaigždiniai anyžiai | |
4 vienetai | cinamono lazdelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Pomidorus, salierus ir svogūną supjaustyti. Sudėkite į stiklainius.
2.
Puode užvirti vandenį su cukrumi, Dr Oetker Pikant Fix aštrus mišiniu marinavimui, cinamonu, anyžiais, actu. Pavirkite 3 - 5 minutes, nuolat maišant.
3.
Marinatu užpilkite ant pomidorų, stiklainius sandariai uždarykite. Laikykite apverstus, kol atvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agrastų marmeladas
-
Slyvų uogienė
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Žemuogių uogienė
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Braškių uogienė
-
Konservuoti kopūstai
-
Rauginti agurkai
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Marinuoti burokėliai
-
Konservuoti žirneliai
-
Mėlynių kompotas
-
Kriaušių kompotas
-
Marinuotos vyšnios
-
Vyšnių uogienė 2
-
Obuolių sultys
Pikantiški pomidorai su cinamonu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Pomidorai, įvairių rūšių,
2 kilogramai -
Salierai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vanduo,
1 ir 7/10 litro -
Actas 9%,
300 mililitrų -
Cukrus,
150 gramų -
Žvaigždiniai anyžiai,
6 vienetai -
Cinamono lazdelės,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus, salierus ir svogūną supjaustyti. Sudėkite į stiklainius.
Puode užvirti vandenį su cukrumi, Dr Oetker Pikant Fix aštrus mišiniu marinavimui, cinamonu, anyžiais, actu. Pavirkite 3 - 5 minutes, nuolat maišant.
Marinatu užpilkite ant pomidorų, stiklainius sandariai uždarykite. Laikykite apverstus, kol atvės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...