Pikantiški pomidorai su cinamonu
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 kilogramai | pomidorai (įvairių rūšių) | |
3 vienetai | salierai | |
1 vienetas | svogūnai | |
Marinatui: | ||
1.7 litro | vanduo | |
300 mililitrų | acto 9% | |
150 gramų | cukrus | |
1 pakelis | dr oetker pikant fix aštrus mišinys marinavimui | |
6 vienetai | žvaigždiniai anyžiai | |
4 vienetai | cinamono lazdelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Pomidorus, salierus ir svogūną supjaustyti. Sudėkite į stiklainius.
2.
Puode užvirti vandenį su cukrumi, Dr Oetker Pikant Fix aštrus mišiniu marinavimui, cinamonu, anyžiais, actu. Pavirkite 3 - 5 minutes, nuolat maišant.
3.
Marinatu užpilkite ant pomidorų, stiklainius sandariai uždarykite. Laikykite apverstus, kol atvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
- Šaltalankio sultys
- Marinuoti grybai
- Aviečių kompotas su apelsinais
- Juodųjų serbentų kompotas
- Slyvų kompotas
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Šaldyti grybai
- Pipirmėtės sultys
- Braškių kompotas
- Agrastų uogienė
- Konservuotos paprikos su pomidorais
- Mėlynių kompotas
- Konservuoti špinatai
- Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
- Aviečių džemas
- Rauginti agurkai žiemai
- Žemuogės cukruje
- Vyšnių kompotas
- Šokoladinis slyvų džemas
Pikantiški pomidorai su cinamonu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Pomidorai, įvairių rūšių,
2 kilogramai -
Salierai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vanduo,
1 ir 7/10 litro -
Actas 9%,
300 mililitrų -
Cukrus,
150 gramų -
Žvaigždiniai anyžiai,
6 vienetai -
Cinamono lazdelės,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus, salierus ir svogūną supjaustyti. Sudėkite į stiklainius.
Puode užvirti vandenį su cukrumi, Dr Oetker Pikant Fix aštrus mišiniu marinavimui, cinamonu, anyžiais, actu. Pavirkite 3 - 5 minutes, nuolat maišant.
Marinatu užpilkite ant pomidorų, stiklainius sandariai uždarykite. Laikykite apverstus, kol atvės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...