Pikantiški migdolai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
350 gramų migdolai
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
šiek tiek paprika (malta)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Aliejų įkaitiname keptuvėje ir maišydami jame pakepiname migdolus. Išgriebiame, suberiame ant popierinio rankšluosčio, kad šis sugertų riebalų perteklių. Ataušusius migdolus suberiame į indą su dangteliu, apibarstome paprika, druska. Indą uždarome ir gerai pakratome ir padedame šaltai. Prieš tiekiant suberiame į lėkštelę, dar kartą apibarstome paprika.
Pastabos:
Paruošimo laikas tik 10min. Taip paruoštus riešutus šaltai galima laikyti net keturias dienas. Jei mėgstate aštriau, naudokite maltą aštrąją papriką, jei ne - saldžiąją.
Užkandis prie alaus paruoštas!

Populiariausi receptai šią savaitę

Pikantiški migdolai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Aliejų įkaitiname keptuvėje ir maišydami jame pakepiname migdolus. Išgriebiame, suberiame ant popierinio rankšluosčio, kad šis sugertų riebalų perteklių. Ataušusius migdolus suberiame į indą su dangteliu, apibarstome paprika, druska. Indą uždarome ir gerai pakratome ir padedame šaltai. Prieš tiekiant suberiame į lėkštelę, dar kartą apibarstome paprika.
Pastabos:
Paruošimo laikas tik 10min. Taip paruoštus riešutus šaltai galima laikyti net keturias dienas. Jei mėgstate aštriau, naudokite maltą aštrąją papriką, jei ne - saldžiąją.
Užkandis prie alaus paruoštas!

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų