Pikantiškas troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | vištiena (kepenėlės) |
1 vienetas | baklažanai |
300 gramų | grybai |
1 galva | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
0.5 vieneto | aitriosios paprikos |
1 pundelis | žalumynų |
2 stiklinės | padažas (sojų) |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai (malti) |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išvirtas kepenėles gerai nuplauname ir supjaustome kubeliais.
2.
Svogūną, baklažaną ir grybus taip pat susmulkiname.
3.
Ant aliejaus pakepiname kepenėles 5 min.
4.
Pridedame svogūnų ir pakepiname dar 3 min.
5.
Sudedame grybus, baklažanus, supilame sojų padažą, pabarstome pipirais, druska, gerai išmaišome. Troškiname dar 10-15 min.
6.
Galiausiai sudedame susmulkintą česnaką ir papriką, jei kas nemėgsta aštriai paprikos galima nedėti.
7.
Sudedame susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišome. Patroškiname dar 5 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Kalakutienos pyragas
- Prancūziški kotletai
- Šventinė višta
- Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
- Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
- Viščiukas citrininis
- Vištienos kepsneliai
- Vištiena kepta su žolelėmis
- Lazanija su vištiena
- Keptos ančiukų kulšelės
- Troškinta vištiena su paprika
- Maltos vištienos kepsnys
- Čachochbilis
- Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
- Ant grotelių kepta višta
- Vištų blauzdelės su voveraitėmis
- Blauzdelės grilyje
- Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
- Vištienos užkepėlė
Pikantiškas troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, kepenėlės,
300 gramų -
Baklažanai,
1 vienetas -
Grybai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 galva -
Česnakas,
1 skiltelė -
Aitrioji paprika,
0.5 vieneto -
Žalumynai,
1 pundelis -
Padažas, sojų,
2 stiklinės -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Juodieji pipirai, malti,
1 žiupsnelis -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtas kepenėles gerai nuplauname ir supjaustome kubeliais.
Svogūną, baklažaną ir grybus taip pat susmulkiname.
Ant aliejaus pakepiname kepenėles 5 min.
Pridedame svogūnų ir pakepiname dar 3 min.
Sudedame grybus, baklažanus, supilame sojų padažą, pabarstome pipirais, druska, gerai išmaišome. Troškiname dar 10-15 min.
Galiausiai sudedame susmulkintą česnaką ir papriką, jei kas nemėgsta aštriai paprikos galima nedėti.
Sudedame susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišome. Patroškiname dar 5 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...