Apelsinus ir citrinas supjaustykite plonomis skiltelėmis.
Svogūną sukapokite.
Į puodą sudėkite apelsinus, citrinas ir svogūną. Suberkite razinas, garstyčių sėklas. Į actą įmaišykite cukrų ir druską.
Viską supilkite į puodą. Virkite apie 10 minučių. Po to supilkite vyną ir virkite dar apie 30 minučių, vis pamaišant.
Pikantiškas padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
150 mililitrų | vynas (baltas, sausas) |
300 mililitrų | acto |
3 vienetai | apelsinų |
3 vienetai | citrinos |
100 gramų | razinos |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios (sėklos) |
3 vienetai | svogūnai |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldžiaaštris padažas
- Jogurto padažas
- Baltasis padažas
- Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Imbiero sirupas
- Medaus padažas
- Obuolinis padažas prie mėsos
- Viskio karamelė
- Riešutų padažas
- Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
- Padažas bulvėms
- Pietų Prancūzijos česnakų padažas
- Pievagrybių padažas
- Aštrus padažas
- Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
- Pomidorų padažas su grybais
- Pikantiškas padažas su majonezu
- Pikantiškas padažas
- Aštriai saldi salsa
Pikantiškas padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vynas, baltas, sausas,
150 mililitrų -
Actas,
300 mililitrų -
Apelsinai,
3 vienetai -
Citrinos,
3 vienetai -
Razinos,
100 gramų -
Garstyčios, sėklos,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apelsinus ir citrinas supjaustykite plonomis skiltelėmis.
Svogūną sukapokite.
Į puodą sudėkite apelsinus, citrinas ir svogūną. Suberkite razinas, garstyčių sėklas. Į actą įmaišykite cukrų ir druską.
Viską supilkite į puodą. Virkite apie 10 minučių. Po to supilkite vyną ir virkite dar apie 30 minučių, vis pamaišant.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...