Pikantiškas padažas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
150 mililitrų vynas (baltas, sausas)
300 mililitrų acto
3 vienetai apelsinų
3 vienetai citrinos
100 gramų razinos
2 valgomieji šaukštai garstyčios (sėklos)
3 vienetai svogūnai
5 valgomieji šaukštai cukrus
1 valgomasis šaukštas druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Apelsinus ir citrinas supjaustykite plonomis skiltelėmis.
Svogūną sukapokite.

Į puodą sudėkite apelsinus, citrinas ir svogūną. Suberkite razinas, garstyčių sėklas. Į actą įmaišykite cukrų ir druską.
Viską supilkite į puodą. Virkite apie 10 minučių. Po to supilkite vyną ir virkite dar apie 30 minučių, vis pamaišant.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pikantiškas padažas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Apelsinus ir citrinas supjaustykite plonomis skiltelėmis.
Svogūną sukapokite.

Į puodą sudėkite apelsinus, citrinas ir svogūną. Suberkite razinas, garstyčių sėklas. Į actą įmaišykite cukrų ir druską.
Viską supilkite į puodą. Virkite apie 10 minučių. Po to supilkite vyną ir virkite dar apie 30 minučių, vis pamaišant.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų