šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | kuskusas |
šiek tiek | vaisiai (džiovinti) |
šiek tiek | aliejaus |
Džiovintus vaisius (čia mišinys: abrikosai, razinos, slyvos, kriaušės, persikai) užpilti karštu vandeniu ir palikti 5-10 min. Tada supjaustyti smulkiau ir pakepinti aliejuje – sumažinti ugnį iki minimumo ir maišyti, nepalikti be priežiūros. Pagardinti.
Tada sudėkite vaisius į kuskusą, išmaišykite ir paragaukite ar užtenka druskos ir kitų prieskonių. Uždenkite ir palikite 5-10 min.
Pikantiškas kuskusas
- Prieskoniai
- Kuskusas
- Vaisiai, džiovinti
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1 puodelį kuskuso užpilkite verdančiu vandeniu (2 puodeliai, gal ir šiek tiek daugiau), pagardinkite prieskoniais (pipirai, karis, mairūnai, itališkos žolelės, druska – kas patinka ir kuo daugiau :), uždenkite.
Džiovintus vaisius (čia mišinys: abrikosai, razinos, slyvos, kriaušės, persikai) užpilti karštu vandeniu ir palikti 5-10 min. Tada supjaustyti smulkiau ir pakepinti aliejuje – sumažinti ugnį iki minimumo ir maišyti, nepalikti be priežiūros. Pagardinti.
Tada sudėkite vaisius į kuskusą, išmaišykite ir paragaukite ar užtenka druskos ir kitų prieskonių. Uždenkite ir palikite 5-10 min.
Komentarai (5)
-
Margarita iš Klaipėdos
2010-11-25 11:58
Jis tradiciškai gaminamas iš manų kruopų.
Daugiau informacijos suteiks Vikipedija.
:-)
-
neziniukas
2010-11-25 11:03
kas tas kuskusas : :-) :-) :-)
-
Ginte
2010-11-23 18:27
Turejau kuskuso nusipirkusi, bet nezinojau tokio gardaus recepto. Butinai reikes pagaminti pagaminti si patiekala. :taip: