Visus ingridientus išskyrus kiaulienos ir citrinos sumaišykite inde. Su šia mase sumaišykite kubeliais pjaustytą kiaulieną ir palaikykite šaldytuve pusdienį, kartas nuo karto pamaišant.
Suverkite šašlyką ant iešmo ir kepkite ant laužo ar orkaitėje kol mėsa iškeps, bet išliks sultinga. Paduodant apšlakstykite citrinos sultimis, valgykite su pomidorų padažu, duona, bulvėmis ar ryžiais. Šašlyką galite kepti ir ant griliaus.
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1.5 arbatinio šaukštelio | kmynai (malti) |
1 arbatinis šaukštelis | bazilikas (smulkintas) |
0.4 arbatinio šaukštelio | imbieras (maltas) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
šiek tiek | muskatas (maltas) |
1 vienetas | lauro lapų (lapas, smulkintas) |
1 arbatinis šaukštelis | kalendra (malta) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
500 gramų | kiauliena (be kaulų) |
0.5 vieneto | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aurimo šašlykas
- Kiaulienos kotletai
- Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
- Sūdyti kaimiški lašiniai
- Paprika įdaryta faršu
- Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Purienos
- Šašlykas "Geras apetitas"
- Jautienos muštinis su svogūnais
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Faršu įdarytos bulvės
- Mėsos apkepėlė
- Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
- Kepsnys Verseka
- Jautienos čenakai
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Šašlykas svogūnų marinate
- Troškinti įdaryti agurkai
- Įdaryti pievagrybiai
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kmynai, malti,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Bazilikas, smulkintas,
1 arbatinis šaukštelis -
Imbieras, maltas,
2/5 arbatinio šaukštelio -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Aitrioji paprika
- Muskatas, maltas
-
Lauro lapai, lapas, smulkintas,
1 vienetas -
Kalendra, malta,
1 arbatinis šaukštelis -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Kiauliena, be kaulų,
500 gramų -
Citrinos,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus ingridientus išskyrus kiaulienos ir citrinos sumaišykite inde. Su šia mase sumaišykite kubeliais pjaustytą kiaulieną ir palaikykite šaldytuve pusdienį, kartas nuo karto pamaišant.
Suverkite šašlyką ant iešmo ir kepkite ant laužo ar orkaitėje kol mėsa iškeps, bet išliks sultinga. Paduodant apšlakstykite citrinos sultimis, valgykite su pomidorų padažu, duona, bulvėmis ar ryžiais. Šašlyką galite kepti ir ant griliaus.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Tukas
2022-08-05 19:47
Niu ryžiai ir duona kartu prie šašlo ir bulvės niu čia jau kaimietiškai:-)
-
Daina
2010-08-19 06:01
Ispudingais. Nerealu. Autore yra genijus. %-)
-
HoPAA~
2009-11-17 23:32
Labai skanus gavosi, aciu. Patys skaniausi, kaip diedukas gamino :super:
-
Andrius
2008-06-16 14:45
Geroj vietoj keptas saslykas-geras saslykas.
Matau cia Liskiavoj-tai turbut geriausia vieta pasaulyje kepti saslyka...;)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...