Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
1 litras | sultinys |
50 gramų | sviestas |
1 vienetas | morkos |
4 vienetai | bulvių (nedidelės) |
1 vienetas | agurkų (rauginti) |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į verdantį sultinį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Kol bulvės verda, keptuvėje ištirpiname sviestą ir patroškiname smulkintą svogūną, grybus ir tarkuotas morkas. Kai bulvės apvirs, sukratome patroškintus grybus bei daržoves. Viską pagardiname druska prieskoniais ir verdame apie10 minučių. Baigiant virti sudedame smulkintą raugintą agurką ir smulkintus svogūnų laiškus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
- Grybų sriuba
- Pomidorų sriuba su cukinija
- Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
- Pomidorinė sriuba
- Žalumynų ir sūrio sriuba
- Mėlynių sriuba
- Moliūgų sriuba
- Lašišos galvyčių sriubytė
- Lukštuko čili sriubkošė
- Pomidorų sriuba su mėsa
- Pieniška sriuba su aguonomis
- Perlinių kruopų košė
- Baravykų sriuba
- Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Daržovių sriuba
- Sriuba su makaronais
- Trinta morkų ir moliūgų sriuba
- Paprikų sriuba
- Vengriška žuvienė
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Sultinys,
1 litras -
Sviestas,
50 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės, nedidelės,
4 vienetai -
Agurkai, rauginti,
1 vienetas - Svogūnai, laiškai
- Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį sultinį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Kol bulvės verda, keptuvėje ištirpiname sviestą ir patroškiname smulkintą svogūną, grybus ir tarkuotas morkas. Kai bulvės apvirs, sukratome patroškintus grybus bei daržoves. Viską pagardiname druska prieskoniais ir verdame apie10 minučių. Baigiant virti sudedame smulkintą raugintą agurką ir smulkintus svogūnų laiškus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...