Pievagrybių padažas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų | pievagrybiai |
60 gramų | sviestas |
1 vienetas | dižono garstyčios |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Gerai nuplauti pievagrybius, smulkiai supjaustyti ir troškinti uždengtame puode su sviestu ir citrinos sultimis. Pridėti garstyčių ir dar šiek tiek patroškinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldžiaaštris padažas
- Jogurto padažas
- Baltasis padažas
- Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Imbiero sirupas
- Medaus padažas
- Obuolinis padažas prie mėsos
- Viskio karamelė
- Riešutų padažas
- Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
- Padažas bulvėms
- Pietų Prancūzijos česnakų padažas
- Pievagrybių padažas
- Aštrus padažas
- Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
- Pomidorų padažas su grybais
- Pikantiškas padažas su majonezu
- Pikantiškas padažas
- Aštriai saldi salsa
Pievagrybių padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Dižono garstyčios,
1 vienetas - Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gerai nuplauti pievagrybius, smulkiai supjaustyti ir troškinti uždengtame puode su sviestu ir citrinos sultimis. Pridėti garstyčių ir dar šiek tiek patroškinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...