Pievagrybius nuplauname, supjaustome ir apkepame svieste (apie 2-3 minutes).
Dedame druskos, kitų prieskonių pagal skonį ir pilame grietinėlę.
Pievagrybių padažas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | pievagrybiai |
150 mililitrų | grietinėlės, 35% |
75 gramai | sviestas |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
2.
Pabarstome miltais, maišome, kol pradeda tirštėti. Nukeliame nuo ugnies.
Labai skanu su kotletukais ir bulvių koše.
Labai skanu su kotletukais ir bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Padažas virtoms bulvėms
- Krienų padažas
- Krienų padažas prie mėsos
- Pomidorų padažas
- Padažas su avokadu
- Česnakinis pesto padažas
- Kavos padažas
- Krienų užpilas
- Baravykų padažas
- Saldžiaaštris padažas
- Padažas keptai mėsai
- Kari padažas
- Picos padažas
- Marinatas vištienai
- Voveraičių padažas
- Padažas – marinatas
- Guacamole
- Šviežių grybų padažas
- Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
- Pikantiškas padažas
Pievagrybių padažas
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pievagrybiai,
300 gramų -
Grietinėlė, 35%,
150 mililitrų -
Sviestas,
75 gramai -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius nuplauname, supjaustome ir apkepame svieste (apie 2-3 minutes).
Dedame druskos, kitų prieskonių pagal skonį ir pilame grietinėlę.Pabarstome miltais, maišome, kol pradeda tirštėti. Nukeliame nuo ugnies.
Labai skanu su kotletukais ir bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (9)
-
Rita
2019-07-09 21:41
Super,tinka ir prie kepsnių
-
Eugenija
2019-07-07 23:50
As dar idedu truputuka krapu,super
-
aida
2018-10-19 14:10
skanu
-
julita
2016-12-24 18:40
Geras
-
Monika
2016-12-04 19:21
Labai skanus padažiukas
-
Kristina
2015-12-08 23:03
liuks !!
-
Aura
2015-08-26 22:08
As dar kepinu svoguniuku lb skanu
-
Giedre
2014-09-21 15:38
Paprastas receptukas , bet nepaparastai skanu! :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...