Pievagrybių padažas
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų pievagrybiai
150 mililitrų grietinėlės, 35%
75 gramai sviestas
0.5 valgomojo šaukšto kvietiniai miltai
šiek tiek druska
šiek tiek prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Pievagrybius nuplauname, supjaustome ir apkepame svieste (apie 2-3 minutes).
Dedame druskos, kitų prieskonių pagal skonį ir pilame grietinėlę.
2.
Pabarstome miltais, maišome, kol pradeda tirštėti. Nukeliame nuo ugnies.
Labai skanu su kotletukais ir bulvių koše.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pievagrybių padažas

Komentarai: 9
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Pievagrybius nuplauname, supjaustome ir apkepame svieste (apie 2-3 minutes).
    Dedame druskos, kitų prieskonių pagal skonį ir pilame grietinėlę.

  2. Pabarstome miltais, maišome, kol pradeda tirštėti. Nukeliame nuo ugnies.
    Labai skanu su kotletukais ir bulvių koše.

Reklama:

Komentarai (9)


  • Rita 2019-07-09 21:41

    Super,tinka ir prie kepsnių


  • Eugenija 2019-07-07 23:50

    As dar idedu truputuka krapu,super


  • aida 2018-10-19 14:10

    skanu


  • julita 2016-12-24 18:40

    Geras


  • Monika 2016-12-04 19:21

    Labai skanus padažiukas


  • Kristina 2015-12-08 23:03

    liuks !!


  • Aura 2015-08-26 22:08

    As dar kepinu svoguniuku lb skanu


  • Giedre 2014-09-21 15:38

    Paprastas receptukas , bet nepaparastai skanu! :)


Daugiau receptų