
Pievagrybių mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | morkos |
50 gramų | pupelės (virtos) |
100 gramų | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
50 gramų | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir kepinamas aliejuje, kol suminkštės. Tuomet dedama gabaliukais supjaustytų virtų arba konservuotų pievagrybių, pomidorų padažo, pipirų, druskos. Viskas pakepinama, atšaldoma ir sumaišoma su virtomis, kubeliais supjaustytomis morkomis, pupelėmis, majonezu. Sudedama į salotinę ir pabaistoma žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziškos salotos
-
Žuvies salotos su pomidorais
-
Konservuotų grybų salotos
-
Mišarine "Paberžis"
-
Salotos su kalakuto krūtinėle
-
Pupelių salotos
-
Pupelių mišrainė su padažu
-
Tuno salotos su sūriu, morkomis ir majonezu
-
Vištienos salotos
-
Sluoksniuotos silkės salotos
-
Sūdytų ar marinuotų grybų salotos
-
Jūros gėrybių salotos
-
Rusiškos salotos
-
Silkė su burokėliais ir žirneliais
-
Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
-
Itališkos salotos
-
Ryžių makaronų ir daržovių salotos
-
Kuskuso salotos
-
Salotos su vištiena
-
Silkės salotos
Pievagrybių mišrainė
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
100 gramų -
Morkos,
100 gramų -
Pupelės, virtos,
50 gramų -
Majonezas,
100 gramų -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir kepinamas aliejuje, kol suminkštės. Tuomet dedama gabaliukais supjaustytų virtų arba konservuotų pievagrybių, pomidorų padažo, pipirų, druskos. Viskas pakepinama, atšaldoma ir sumaišoma su virtomis, kubeliais supjaustytomis morkomis, pupelėmis, majonezu. Sudedama į salotinę ir pabaistoma žalumynais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Renata
2011-01-24 12:03
Labai skanu, dar šiek tiek patobulinau - pridėjau keptos paprikos. :super:
-
kristina
2010-12-30 16:57
skanumelis :-D NERELUS PER SKANUS NEMU NEMU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...