1. Išverdame brokolius pasūdytame vandenyje.
2. Pievagrybius supjaustome ketvirčiais ir verdame tame pačiame vandenyje 5-7 minutes.
3. Išvirusius grybus ir brokolius kartu su likusiu skysčiu sutriname. Į šią masę sudedame česnaką (skonį pagerintų, jei česnaką prieš dedant kelias minutes pakepintumėte ant keptuvės), supilame pakaitintą pieną, išlydytą sviestą ir dar kartą pertriname.
4. Galite papuošti sriubą. Aš puošiau su grietine. Skanaus :)

Pievagrybių ir brokolių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | brokoliai |
300 gramų | pievagrybiai |
2 vienetai | česnakas (skiltelėmis) |
30 gramų | sviestas |
200 gramų | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salierų sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Aštri bolonezo sriuba su sūriu
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Pieniška sriuba su makaronais
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Plūdenos sriuba
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Florentietiška špinatų sriuba
Pievagrybių ir brokolių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
300 gramų -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Česnakas, skiltelėmis,
2 vienetai -
Sviestas,
30 gramų -
Pienas,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Išverdame brokolius pasūdytame vandenyje.
2. Pievagrybius supjaustome ketvirčiais ir verdame tame pačiame vandenyje 5-7 minutes.
3. Išvirusius grybus ir brokolius kartu su likusiu skysčiu sutriname. Į šią masę sudedame česnaką (skonį pagerintų, jei česnaką prieš dedant kelias minutes pakepintumėte ant keptuvės), supilame pakaitintą pieną, išlydytą sviestą ir dar kartą pertriname.
4. Galite papuošti sriubą. Aš puošiau su grietine. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...