Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Pievagrybių garnyras
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 pakeliai | pievagrybiai |
1 stiklinė | sojos padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traiškytos bulvės orkaitėje
- Spurgos iš varškės
- Zombių akytės
- Pica studentiška
- Žemaičių blynai su grybais
- Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
- Kalakutienos kepsneliai
- Sūrainiai "Sūrskiai"
- Aštrios krevetės grilyje
- Kiaušinis avokade
- Pievagrybiai ant žarijų
- Daržovių užkandėlė
- Buritos (burritos)
- Kalmarų žiedai tešloje
- Įdaryti krepšeliai
- Karštas aštrus užkandis iš pupelių
- Stirnienos vyniotiniai
- Gardūs vištienos piršteliai
- Sūrio lazdelės
- Kibinai
Pievagrybių garnyras
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pievagrybiai,
3 pakeliai -
Sojos padažas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai