Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.

Pievagrybių garnyras
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 pakeliai | pievagrybiai |
1 stiklinė | sojos padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Įdarytos bandelės
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Dešriukai
-
Tortilijų suktinukai
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Meilės pica su Spelta
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
Krevetės
-
Čeburekai su grybais
-
Lašišos vėrinukai
-
Paprastas burgeris
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Aitri kepta šoninė
Pievagrybių garnyras
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pievagrybiai,
3 pakeliai -
Sojos padažas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai