Pievagrybių apkepas su bulvių koše
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
8 vienetai | bulvių |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
20 gramų | sviestas |
0.5 stiklinės | pienas |
250 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | kiaulienos šoninė (rukyta) |
šiek tiek | prieskoniai (bulvėms) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, sudėkite sviestą, supilkite pieną ir sugrūskite košę. 2/3 košės sumaišykite su tarkuotu sūriu ir sukrėskite į riebalais išteptą skardą. Pievagrybius apkepkite su supjaustyta šonine ir sudėkite ant košės. Likusią jos dalį sudėkite į konditerinį maišelį ir išspauskite ant pievagrybių norimą raštą. Kepkite orkaitėje apie 20-30 minučių. Patiekite su marinuotomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių ir svogūnų apkepas - pyragas
- Greitas bulvių apkepas
- Keptos bulvės su sūriu
- Mėsos - bulvių apkepas
- Bulvinė pica
- Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
- Bulvių apkepas
- Bulvių ir faršo apkepas
- Bulvinis pyragas
- Bulvių ir vištienos apkepas
- Lauko apkepas su dešra
- Vištienos apkepėlė
- Bulvių plokštainis
- Bulvių pica
- Bulvių apkepas pagal Vanill
- Bulvių apkepas su morkomis
- Kugelis kiek kitaip
- Bulvių patiekalas
- Cukinijų ir bulvių apkepas
- Bulvių ir kamambero apkepas
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
8 vienetai -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Kiaulienos šoninė, rukyta,
100 gramų - Prieskoniai, bulvėms
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, sudėkite sviestą, supilkite pieną ir sugrūskite košę. 2/3 košės sumaišykite su tarkuotu sūriu ir sukrėskite į riebalais išteptą skardą. Pievagrybius apkepkite su supjaustyta šonine ir sudėkite ant košės. Likusią jos dalį sudėkite į konditerinį maišelį ir išspauskite ant pievagrybių norimą raštą. Kepkite orkaitėje apie 20-30 minučių. Patiekite su marinuotomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...