Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto svogūnai
1 skiltelė česnakas
1 vienetas žiediniai kopūstai (nedidelis)
šiek tiek sviestas (arba aliejus, kepti)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
600 gramų pievagrybiai
1 vienetas morkos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Padažui reikės:
2 šaukštų grietinės
2 šaukštų pomidorų padažo
1 šaukto sojos padažo

Pievagrybius kruopščiai nuplauti ir supjaustyti griežiniais. Morką sutarkuoti buroline tarka, pusę svogūno galvos bei česnako skiltelę susmulkinti. Žiedinį kopūstą taip pat.
Įkaitintame aliejuje arba išlydytame svieste pakepinti tarkuotas morkas. Joms šiek tiek suminkštėjus, dėti pievagrybius su žiediniais kopūstais ir tegul troškinasi uždengtoje keptuvėje. Neilgai trukus sudėti svogūną su česnaku. Viskam dar kiek pasitroškinus, supilti padažą ir toliau troškinti, kol visi ingredientai gerai išsitroškins. Pabaigoje paskaninti druska bei maltais juodaisiais pipirais.
Patiekti su virtomis bulvėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pievagrybiai su žiedinias kopūstais

Komentarai: 22
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Padažui reikės:
2 šaukštų grietinės
2 šaukštų pomidorų padažo
1 šaukto sojos padažo

Pievagrybius kruopščiai nuplauti ir supjaustyti griežiniais. Morką sutarkuoti buroline tarka, pusę svogūno galvos bei česnako skiltelę susmulkinti. Žiedinį kopūstą taip pat.
Įkaitintame aliejuje arba išlydytame svieste pakepinti tarkuotas morkas. Joms šiek tiek suminkštėjus, dėti pievagrybius su žiediniais kopūstais ir tegul troškinasi uždengtoje keptuvėje. Neilgai trukus sudėti svogūną su česnaku. Viskam dar kiek pasitroškinus, supilti padažą ir toliau troškinti, kol visi ingredientai gerai išsitroškins. Pabaigoje paskaninti druska bei maltais juodaisiais pipirais.
Patiekti su virtomis bulvėmis.

Reklama:

Komentarai (22)


  • Anna 2020-12-11 18:12

    Skanu ir sotu, ačiū už receptą!


  • Dainius 2017-09-19 15:39

    Nu bandysim atrodo skaniai


  • zizi 2017-07-16 11:32

    puikus patiekalas ka tik padariau ir dar ne karta darysiu.Aciu.


  • Kris 2015-09-06 22:53

    Nu nerealiai,labai patiko sis troskinukas :)


  • Brigita 2015-03-14 21:16

    Paprastas, bet labai skanus darzoviu troskinys! :)


  • Mantis 2013-12-30 15:35

    Bandom, turėtų būti skanu


  • Ilona 2013-02-05 16:17

    Labai skanu, neverta visko gadint su mėsa, nes šlykštu, sugadinsit visą skonį. Lietuviai, pripraskit nors kartais ir be mėsos pabūt.


  • Amber 2012-11-20 22:30

    Tikrai labai skanu :) ir pakankamai paprasta, kad net ir nelabai vyke virejai nesusimautu :) super patiekalas


  • October 2011-05-23 16:57

    Nu blemba. Lietuviai nei vieno patiekalo nesugeba visiškai be mėsos valgyt, pusė komentavusių įsidėjo šio, bei to. Priklausomi nuo mėsos esat.


  • Ineta 2011-02-27 17:25

    Bandysim gaminti :)


Daugiau receptų