
Pievagrybiai su svogūnais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | pievagrybiai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Marinuoti arba sūdyti pievagrybiai kruopščiai renkami, stambesni supjaustomi gabaliukais arba skiltelėmis, smulkūs paliekami sveiki. Svogūnai supjaustomi griežinėliais, įpilama truputis actu parūgštinto vandens, dedama lauro lapelis, pipirų ir patroškinama. Paruošti svogūnai sudedami į grybus, pasūdoma ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, užpilama aliejumi (arba grietine) ir pabarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais ar petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Salotos su perlinėmis kruopomis
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Sočios salotos
-
Mišrainė su vištiena ir grybais
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Čekiškos salotos
-
Vištienos ir ananasų mišrainė
-
Salotos su ančiuviais
-
Salotos su šparagais
-
Mišrainė „Grybukų laukelis“
-
Pievagrybiai su svogūnais
-
Dešros salotos
-
Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
-
Pupų salotos
-
Bulvių salotos su vištiena
-
Salotos „Spark“
-
Jūros kopūstai su džiovintais grybais
-
Ryžių salotos
Pievagrybiai su svogūnais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
200 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Actas
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Marinuoti arba sūdyti pievagrybiai kruopščiai renkami, stambesni supjaustomi gabaliukais arba skiltelėmis, smulkūs paliekami sveiki. Svogūnai supjaustomi griežinėliais, įpilama truputis actu parūgštinto vandens, dedama lauro lapelis, pipirų ir patroškinama. Paruošti svogūnai sudedami į grybus, pasūdoma ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, užpilama aliejumi (arba grietine) ir pabarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais ar petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...