Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.

Pievagrybiai ant žarijų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
15 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vėdarai
-
Cepelinai su mėsa
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
-
Pyragas su bulvėmis
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Bulvių apkepas
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Vėdarai
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Musak
-
Įdarytos bulvės su vištienos faršu
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Keptos bulvės folijoje, žarijose
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Bulvių suflė
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
Pievagrybiai ant žarijų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai, dideli,
15 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Druska
-
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai