Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Pievagrybiai ant žarijų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
15 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cepelinai su mėsa
- Troškinys čenachinėse
- Pica su bulvėmis ir kumpiu
- Bulvių kroketai
- Bulvės įdarytos faršu
- Blyninės picos iš bulvių
- Su žalumynais keptos šviežios bulvės
- Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
- Kava su brendžiu ir muskatu
- Čanachai su čiobreliais
- Įdarytos bulvės
- Šviežios bulvės su grietinės padažu
- Varškėčiai su bulvėmis
- Bulvinės bandelės
- Bulviškienė
- Orkaitėje keptos bulvės
- Bulviniai zrazai su jautiena
- Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
- Sicilietiškas bulvių pyragas
- Bulvių kukuliai
Pievagrybiai ant žarijų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai, dideli,
15 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Druska
-
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai