Į dubenėlyje sutrintus česnakus po truputį sudedamas trynys ir supilamas aliejus. Viskas gerai išsukama. Į gautą masę įpilama citrinos sulčių, druskos, truputį šalto vandens. Padažas turi būti gana tirštas, kaip majonezas.
Padažas paduodamas prie žuvies arba mėsos. Jis tinka ir prie daržovių salotų. Tik daržovių nereikia suvirti. Jos turi būti apykietės, supjaustytos kubeliais arba juostelėmis. Tokių salotų porcija su pakepinta duonos riekele — puikus užkandis.
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | česnakas (skiltelės) |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
250 mililitrų | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Salotų padažas
- Arvydo aromatingas kečupas
- Mirkomasis sūrio padažas
- Voveraičių padažas
- Spanguolių padažas
- Sojų paštetas
- Česnakinis padažas
- Pikantiškas padažas su majonezu
- Padažas prie kugelio
- Grybų padažas
- Citrinų sirupas
- Rytietiškas pipirų padažas
- Baltasis padažas
- Kelmučių - marinatas
- Konservuota adžika
- Česnakinis pesto padažas
- Baltas grietinėlės padažas
- Žuvies padažas
- Marinatas vištienai
- Pietų Prancūzijos česnakų padažas
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas, skiltelės,
4 vienetai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Aliejus,
250 mililitrų - Druska
- Citrinų sultys
-
Vanduo,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenėlyje sutrintus česnakus po truputį sudedamas trynys ir supilamas aliejus. Viskas gerai išsukama. Į gautą masę įpilama citrinos sulčių, druskos, truputį šalto vandens. Padažas turi būti gana tirštas, kaip majonezas.
Padažas paduodamas prie žuvies arba mėsos. Jis tinka ir prie daržovių salotų. Tik daržovių nereikia suvirti. Jos turi būti apykietės, supjaustytos kubeliais arba juostelėmis. Tokių salotų porcija su pakepinta duonos riekele — puikus užkandis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...