Į dubenėlyje sutrintus česnakus po truputį sudedamas trynys ir supilamas aliejus. Viskas gerai išsukama. Į gautą masę įpilama citrinos sulčių, druskos, truputį šalto vandens. Padažas turi būti gana tirštas, kaip majonezas.
Padažas paduodamas prie žuvies arba mėsos. Jis tinka ir prie daržovių salotų. Tik daržovių nereikia suvirti. Jos turi būti apykietės, supjaustytos kubeliais arba juostelėmis. Tokių salotų porcija su pakepinta duonos riekele — puikus užkandis.

Pietų Prancūzijos česnakų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | česnakas (skiltelės) |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
250 mililitrų | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Padažas – marinatas
-
Pieno padažas
-
Viskio karamelė
-
Krienų-majonezo padažas
-
Kari padažas
-
Grietinės padažas
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Pomidorų padažas picai
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Blynelių padažas
-
Padažas "Čili"
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Padažas su avokadu
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas, skiltelės,
4 vienetai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Aliejus,
250 mililitrų - Druska
- Citrinų sultys
-
Vanduo,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenėlyje sutrintus česnakus po truputį sudedamas trynys ir supilamas aliejus. Viskas gerai išsukama. Į gautą masę įpilama citrinos sulčių, druskos, truputį šalto vandens. Padažas turi būti gana tirštas, kaip majonezas.
Padažas paduodamas prie žuvies arba mėsos. Jis tinka ir prie daržovių salotų. Tik daržovių nereikia suvirti. Jos turi būti apykietės, supjaustytos kubeliais arba juostelėmis. Tokių salotų porcija su pakepinta duonos riekele — puikus užkandis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...