Į jautienos faršą suberkite sukapotą svogūną, džiūvėsėlius ir prieskonių pagal skonį. Išminkykite su rankomis.
Suformuokite nedidelius kukulius.
Vandenį užvirinkite, suberkite prieskonių ir sudėkite mėsos kukulius.
Virkite ant vidutinio kaitrumo ugnies 10 minučių.
Po to ugnį sumažinkite iki minimalios, įmaišykite grietinę ir virkite dar apie 20 minučių.

Pietų kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | jautienos faršas |
6 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
100 gramų | džiūvėsėliai |
0.5 litro | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Kotletukai su sūriu
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Jautienos vyniotiniai
-
Sultingas šnicelis
-
Kėdainių maltinis
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Virtos veršelio kojos
-
Dešrelės su įdaru
-
Kepta marinuota veršiena
-
Mėsos apkepas
-
Karštas plovas
-
Spanguolinis šašlykas
-
Kiškio kepsnys
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Kepta kiškiena marinate
-
Kiauliena pagal Aistę
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
Pietų kotletukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautienos faršas,
600 gramų -
Grietinė,
6 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Džiūvėsėliai,
100 gramų -
Vanduo,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į jautienos faršą suberkite sukapotą svogūną, džiūvėsėlius ir prieskonių pagal skonį. Išminkykite su rankomis.
Suformuokite nedidelius kukulius.
Vandenį užvirinkite, suberkite prieskonių ir sudėkite mėsos kukulius.
Virkite ant vidutinio kaitrumo ugnies 10 minučių.
Po to ugnį sumažinkite iki minimalios, įmaišykite grietinę ir virkite dar apie 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
(anonimas)
2012-03-27 00:38
:-) :super: ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...