Pienių žiedlapius pamerkiame į vandenį ir nugraibome iškilusius nešvarumus. Žiedlapius nusausiname.
Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą ir juo užpilame žiedlapius. Laikome per naktį.
Nupilame susidariusias sultis ir jas verdame 5-10 min. Sirupą atvėsiname ir sumaišome su degtine.
Likerį supilame į butelius ir laikome šaltai.

Pienių likeris
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | pienės (žiedlapiai) |
500 gramų | degtinė |
400 gramų | cukrus |
3 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsinų likeris
-
Kavos likeris
-
Kokteilis „Poemos suviliota“ (pagal Robertą Janovskį)
-
Juodųjų serbentų likeris
-
Ponių kokteilis
-
Kokteilis „Klasikinė Margarita“
-
Apelsinų likeris
-
Pienių likeris
-
Kokteilis „Poema Karibuose“ (pagal Robertą Janovskį)
-
Braškių likeris
-
Kakavinis likeris
-
Tamsaus alaus kokteilis
-
Alkoholinis kokteilis "Rožinis šėlsmas"
-
Aviečių likeris
-
Naminis kiaušinių likeris
-
Šokoladinis kokteilis
-
Bočių gėrimas
-
Alaus Margarita
-
Kondensuoto pieno likeris
-
Kokteilis „Šokis su Poema“ (pagal Robertą Janovskį)
Pienių likeris
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienės, žiedlapiai,
6 stiklinės -
Degtinė,
500 gramų -
Cukrus,
400 gramų -
Vanduo,
3 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pienių žiedlapius pamerkiame į vandenį ir nugraibome iškilusius nešvarumus. Žiedlapius nusausiname.
Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą ir juo užpilame žiedlapius. Laikome per naktį.
Nupilame susidariusias sultis ir jas verdame 5-10 min. Sirupą atvėsiname ir sumaišome su degtine.
Likerį supilame į butelius ir laikome šaltai.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...