Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | pienas |
5 valgomieji šaukštai | želės cukrus „multi“ |
100 gramų | braškės |
2 valgomieji šaukštai | aguonų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Braškes supjaustyti į stiklines. Pieną pavirti pusę minutės su žele - cukrumi. Palaukti kol pravės. Įberti aguonų, išmaišyti ir užpilti ant braškių. Laikyti bent 5 valandas, nes augalinė želė stingsta lėčiau.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladinė panna cotta
- Citrininiai drebučiai
- „Baltosios gėlės“
- Lukos želė tortas
- Vaisiai drebučiuose
- Grietinėlės gardėsis su braškėmis
- Pascha
- Raudonųjų serbentų fantazija
- Salotos drebučiuose
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Panna cotta su braškių sirupu
- Želė tortas
- Aviečių sulčių drebučiai
- Uogų skanėstas
- Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
- Gaivumas
- Maskarponinė želė su vaisiais
- Jogurtinė želė su braškėmis
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Sluoksniuotas želė desertas
Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pienas,
300 gramų -
Želės cukrus „Multi“,
5 valgomieji šaukštai -
Braškės,
100 gramų -
Aguonos,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Braškes supjaustyti į stiklines. Pieną pavirti pusę minutės su žele - cukrumi. Palaukti kol pravės. Įberti aguonų, išmaišyti ir užpilti ant braškių. Laikyti bent 5 valandas, nes augalinė želė stingsta lėčiau.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...