
Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | pienas |
5 valgomieji šaukštai | želės cukrus „multi“ |
100 gramų | braškės |
2 valgomieji šaukštai | aguonų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Braškes supjaustyti į stiklines. Pieną pavirti pusę minutės su žele - cukrumi. Palaukti kol pravės. Įberti aguonų, išmaišyti ir užpilti ant braškių. Laikyti bent 5 valandas, nes augalinė želė stingsta lėčiau.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želė želėje
-
Želinis desertas su juodu šokoladu
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Naminis braškinis "Rahat-lokum"
-
Citrinos drebučiai
-
Vaisiai želėje
-
Citrininiai drebučiai
-
Persikinė želė
-
Uogų skanėstas
-
Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
-
Maskarponinė želė su vaisiais
-
Šokoladinė panna cotta
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Želė tortas
-
Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
-
Vasariškas želė desertas
-
Vaisiai drebučiuose
-
Panna cotta su braškių sirupu
Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pienas,
300 gramų -
Želės cukrus „Multi“,
5 valgomieji šaukštai -
Braškės,
100 gramų -
Aguonos,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Braškes supjaustyti į stiklines. Pieną pavirti pusę minutės su žele - cukrumi. Palaukti kol pravės. Įberti aguonų, išmaišyti ir užpilti ant braškių. Laikyti bent 5 valandas, nes augalinė želė stingsta lėčiau.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...