Cukiniją sutarkuojame stambia trintuve ir išsukame su kiaušiniu, miltais ir trupučiu cukraus.
Leistinukus formuojame šaukštu.
Verdame nedideliame kiekyje pasaldinto ir pasūdyto vandens.
Kai leistinukai išverda (po 5-8 minučių), supilame pieną ir kaitiname, kol jis užverda.
Sriubą paskaniname sviestu.
Vietoj cukinijos galime naudoti ir moliūgą.
Pieniška sriuba su cukinija
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 litro | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
300 gramų | cukinija |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šviežių žirnių sriuba
- Burokėlių sriuba
- Žuvienė iš konservų
- Mėlynių sriuba
- Itališka manų kruopų sriuba
- Linos sriuba
- Dilgėlių sriuba
- Žirnių sriuba lenkiškai
- Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
- Trinta brokolių sriuba
- Vaistai nuo pachmelo
- Soti čili sriuba - troškinys
- Lauko čili sriuba
- Moliūgų sriuba
- Šaltibarščiai
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Tiršta daržovių sriuba
- Baravykų sriuba
- Pomidorinė kopūstų sriuba
Pieniška sriuba su cukinija
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
0.5 litro -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Cukinija,
300 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukiniją sutarkuojame stambia trintuve ir išsukame su kiaušiniu, miltais ir trupučiu cukraus.
Leistinukus formuojame šaukštu.
Verdame nedideliame kiekyje pasaldinto ir pasūdyto vandens.
Kai leistinukai išverda (po 5-8 minučių), supilame pieną ir kaitiname, kol jis užverda.
Sriubą paskaniname sviestu.
Vietoj cukinijos galime naudoti ir moliūgą.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Aura
2012-08-16 19:42
Noreciau pabandyti,bet kazin ar skanu bus? Kai pabandysiu parsysiu... :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...