Pieniška sriuba su aguonomis
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
2 valgomieji šaukštai | lazdyno riešutai |
3 valgomieji šaukštai | varškė |
0.5 stiklinės | aguonų |
6 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Aguonos, nuplikytos verdančiu vandeniu, 24 val. mirkomos. Nusunktos sumalamos. Pienas užvirinamas su prieskoniais ir sumaltomis aguonomis. Į karštą sriubą pamažu pilami kiaušinio tryniai, išsukti su cukrumi, beriami susmulkinti riešutai. Į sriubą prieš tiekiant įberiama pro sietelį ištrintos varškės. Sriuba valgoma šalta.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių ir erškėtuogių sriuba
- Gaivūs šaltibarščiai
- Žemaitiški šaltibarščiai
- Labai skani braškių sriuba
- Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
- Šaltibarščiai
- Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
- Šalta rūgštynių sriuba
- Šalta mėlynių sriuba
- Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
- Bananų sulčių sriuba
- Arvydo šaltibarščiai
- Obuolių ir kriaušių sriuba
- Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
- Šaldžiasriubė
- Šalta obuolių sriuba
- Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
- Obuolių sriuba su grietinėle
- Kaimiški šaltibarščiai su silke
- Šaltibarščiai kitaip
Pieniška sriuba su aguonomis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Lazdyno riešutai,
2 valgomieji šaukštai -
Varškė,
3 valgomieji šaukštai -
Aguonos,
0.5 stiklinės -
Pienas,
6 stiklinės - Druska
- Cukrus
- Gvazdikėliai
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguonos, nuplikytos verdančiu vandeniu, 24 val. mirkomos. Nusunktos sumalamos. Pienas užvirinamas su prieskoniais ir sumaltomis aguonomis. Į karštą sriubą pamažu pilami kiaušinio tryniai, išsukti su cukrumi, beriami susmulkinti riešutai. Į sriubą prieš tiekiant įberiama pro sietelį ištrintos varškės. Sriuba valgoma šalta.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...