Pieniška migdolų sriuba
INGREDIENTAI:
200 gramų | migdolai (kartieji) |
10 gramų | migdolai (kartieji) |
20 gramų | sviestas |
120 gramų | ryžiai |
1.5 litro | pienas |
70 gramų | cukrus |
60 gramų | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Migdolus nuplikyti, nulupti, sumalti arba sugrūsti. Razinas perrinkti ir nuplauti. Pieną užvirinti su sviestu ir cukrumi, užpilti juo migdolus, razinas ir biriai išvirtus ryžius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pupelių sriuba
- Pomidorų ir bazilikų sriuba
- Koldūnų sriuba
- Morkų su obuoliais sriuba
- Barščiai
- Špinatų ir rūgštynių sriuba
- Salierų sriuba
- Trinta svogūnų sriuba
- Pupelių sriuba su daržovėmis
- Jogurtinė sriuba
- Amerikietiška špinatų sriuba
- Šviežių žirnelių sriuba su grybais
- Agurkų šaltsriubė
- Trinta morkų ir moliūgų sriuba
- Šalta daržovių sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba
- Šamienė
- Sušildanti daržovių sriuba
- Lietuviški šaltibarščiai
- Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
Pieniška migdolų sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Migdolai, kartieji,
200 gramų -
Migdolai, kartieji,
10 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Ryžiai,
120 gramų -
Pienas,
1.5 litro -
Cukrus,
70 gramų -
Razinos,
60 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Migdolus nuplikyti, nulupti, sumalti arba sugrūsti. Razinas perrinkti ir nuplauti. Pieną užvirinti su sviestu ir cukrumi, užpilti juo migdolus, razinas ir biriai išvirtus ryžius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...