150 mililitrų | vanduo |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | mielės |
225 gramai | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
30 gramų | sviestas |
Į kitą dubenį suberkite 225 g miltų, 0,5 šaukštelio druskos, įdėkite 30 g sviesto ir gerai ištrinkite. Masę dėkite ant pjaustymo lentelės, jos viduryje padarykite duobutę, į ją supilkite paruoštą mielių mišinį ir maišykite, kol gausite elastingą, nelipnią tešlą.
Dėkite ją į miltais pabarstytą dubenį, uždenkite maistine plėvele ir laikykite šiltoje vietoje, kol masė maždaug padvigubės. Prieš formuodami paplotį, padėkite tešlą ant kieto paviršiaus, pastuksenkite kumščiu, kad išeitų oro burbuliukai. Dabar galite dėti garnyrą ir kepti picą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvis pagal Ingą
- Teisininko pica
- Ukrainietiškas ryžių apkepas
- Lašišos apkepas su špinatais
- Varškės apkepas su ryžiais
- Sotusis omletas
- Bulvių pica
- Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
- Duonos skrebučių apkepas
- Riešutų plokštainis (kugelis)
- Kulebekas
- Tradicinė pica
- Pica su bulvėmis ir kumpiu
- Soti pica
- Tinginių pica
- Tikroji pica (kitokia nei picerijoje)
- Stebuklingas omletas
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Sočiausioji pica
- Pica su saliamiu
Picos paplotis (padas)
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
150 mililitrų -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Mielės,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
225 gramai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į dubenėlį įpilkite 150 ml nekaršto vandens, įberkite 0,5 šaukštelio cukraus ir maišykite, kol jis ištirps. Įberkite šaukštelį mielių ir suplakite. Indą už denkite ir pastatykite šiltoje vietoje, kad masė suputotų.
Į kitą dubenį suberkite 225 g miltų, 0,5 šaukštelio druskos, įdėkite 30 g sviesto ir gerai ištrinkite. Masę dėkite ant pjaustymo lentelės, jos viduryje padarykite duobutę, į ją supilkite paruoštą mielių mišinį ir maišykite, kol gausite elastingą, nelipnią tešlą.
Dėkite ją į miltais pabarstytą dubenį, uždenkite maistine plėvele ir laikykite šiltoje vietoje, kol masė maždaug padvigubės. Prieš formuodami paplotį, padėkite tešlą ant kieto paviršiaus, pastuksenkite kumščiu, kad išeitų oro burbuliukai. Dabar galite dėti garnyrą ir kepti picą.
Komentarai (38)
-
Dominyka
2016-05-22 18:08
O reikia ištirpdytą sviestą naudoti ar kambario temperatūros?
-
karolina
2015-11-08 14:21
seip ta pavyko tik per daug miltu idejau tai kieta tesla o tai seip skanu
-
regina
2015-09-29 19:43
siaip sau pica traski kaskokia
-
anna
2015-09-23 16:37
Tai reikia logiskai mastyti, jeigu butu slapios mieles tuomet butu gramais parasyta. As labai panasiai darau tik vietoj vandens naudoju piena.
-
Lukas
2015-08-11 23:07
Skanu :D
-
Gabrielė
2015-04-02 17:00
Labai skanu ^^
-
Kepejas
2015-04-02 16:45
Gerb. autoriau, jei rašot kad dedat mieles būkit malonus parašyti kokios tai mielės (presuotos aktyvios ar sausos granuliuotos)
-
viktorija
2014-11-26 17:49
kaip gardu skanu ir gražu.
-
viktorija
2014-11-26 17:47
kaip skanu
-
marija
2014-08-13 21:49
jau nepirma karta darau labai skanu tik is pradziu recepto nesupratau bet as ne ant lenteles dejau o viska sumaisiau lb tinka kai sia tesla apvinioji aplink desreles ir palaikai orkaiteje lb skanu :)