Picos pagrindas (keptas keptuvėje)
AUTORIUS:
Ieva Visockytė
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
50 mililitrų pienas
1 vienetas kiaušiniai
3 valgomieji šaukštai miltai
2 valgomieji šaukštai majonezas
1 valgomasis šaukštas aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai grietinė
1 žiupsnelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Majonezą sumaišyti su grietine, pilti pieną, berti druską, maišyti / paplakti iki vientisos konsistencijos.
2.
Įmušti kiaušinį, lengvai paplakti.
3.
Dėti miltus. Išmaišyti, kad neliktų gumulėlių. Įmaišyti aliejų. Turi gautis ganėtinai tiršta tešla. Jei bus kiek skystesnė - pagrindas tiesiog bus minkštesnis, tad tešlos skystumas priklauso nuo individualaus noro, kokio minkštumo picos pagrindo pageidaujama.
4.
Į įkaitintą keptuvę pilti tešlą, nustačius mažą ugnį, kiek pakepti, tada berti mėgstamus picos ingredientus (patartina pradėti nuo mėsos / žuvies / dešros), viską sudėjus, pakepti uždengus dangčiu.
5.
Iškepusi pica nepridega, nelimpa, lengvai išsiima iš keptuvės.

Picos pagrindas (keptas keptuvėje)

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Majonezą sumaišyti su grietine, pilti pieną, berti druską, maišyti / paplakti iki vientisos konsistencijos.

  2. Įmušti kiaušinį, lengvai paplakti.

  3. Dėti miltus. Išmaišyti, kad neliktų gumulėlių. Įmaišyti aliejų. Turi gautis ganėtinai tiršta tešla. Jei bus kiek skystesnė - pagrindas tiesiog bus minkštesnis, tad tešlos skystumas priklauso nuo individualaus noro, kokio minkštumo picos pagrindo pageidaujama.

  4. Į įkaitintą keptuvę pilti tešlą, nustačius mažą ugnį, kiek pakepti, tada berti mėgstamus picos ingredientus (patartina pradėti nuo mėsos / žuvies / dešros), viską sudėjus, pakepti uždengus dangčiu.

  5. Iškepusi pica nepridega, nelimpa, lengvai išsiima iš keptuvės.

Receptą atsiuntė Ieva Visockytė
Reklama:

Komentarai (7)


  • Asas 2019-03-01 19:11

    Senai taip kepu, tik apverciu puses, ir jei pieno nera, gerai ir vanduo. Liuks picute gaunas


  • Janipa 2019-01-14 14:34

    As seniai taip kepu,tik truputi pakepinus as apverciu ir tada dedu visus norimus indigrientus.


  • Vida 2017-03-16 12:02

    Labai skaniai skamba . Tikiuosi tokia skani ir bus


  • Sigita 2017-02-22 13:31

    Atrodo viliojančiai skanu isbandysim receptą ačiū


  • O... 2015-04-20 19:56

    Nu liuks receptukas. Nu jau visad darysiu tokia picuke jei tik uzsimanysim. Vaikai is karto susveite.
    As tik miltu daugiau dejau, apie 4 - 4,5 valgomi saukstai.
    Nu liuks


  • Karolina 2015-04-07 16:12

    Kaip idomiai :)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...