Išminkyti tešlą iš miltų, mielių, pieno, druskos, cukraus. Iškočioti ir leisti pakilti. Vėliau vėl iškočioti kad būtų plonas padas, aptepti aliejumi.
Bulves ir morkas nuvalyti ir supjaustyti 3 mm. storiu. Obuolius nulupti ir pašalinti sėklalizdžius. Trečdalį vištienos išdėlioti ant picos pado. Ant viršaus išdėlioti virtus, pjaustytus kiaušinius, po to bulves ir morkas, tuomet dar trečdalį vištienos, obuolius ir paskutinę vištienos dalį. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu, apšlakstyti aliejumi. Karštoje orkaitėje kepti apie 25 minutes.

Pica su vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
10 gramų | mielės |
100 mililitrų | pienas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
200 gramų | vištienos filė (virta filė be kaulų) |
4 vienetai | kiaušiniai (virti kietai) |
3 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | obuoliai |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
2 arbatiniai šaukšteliai | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Omletas su prieskoniniais žalumynais
-
Grikių apkepas
-
Omletas su šviežiais bazilikais
-
Krevečių užkepėlė
-
Žuvis pagal Ingą
-
Šventinė kiaušinienė
-
Pica „Greitukas“
-
Apkepėlė su ZIGMO Bismarck silke
-
Ryžių pyragas su silke
-
Maža pica
-
Purus rikotos sūrio apkepas
-
Žuvies užkepėlė
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Suši pica
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Žuvies pyragas
-
Prancūziškas pyragas
Pica su vištiena
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Mielės,
10 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vištienos filė, virta filė be kaulų,
200 gramų -
Kiaušiniai, virti kietai,
4 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išminkyti tešlą iš miltų, mielių, pieno, druskos, cukraus. Iškočioti ir leisti pakilti. Vėliau vėl iškočioti kad būtų plonas padas, aptepti aliejumi.
Bulves ir morkas nuvalyti ir supjaustyti 3 mm. storiu. Obuolius nulupti ir pašalinti sėklalizdžius. Trečdalį vištienos išdėlioti ant picos pado. Ant viršaus išdėlioti virtus, pjaustytus kiaušinius, po to bulves ir morkas, tuomet dar trečdalį vištienos, obuolius ir paskutinę vištienos dalį. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu, apšlakstyti aliejumi. Karštoje orkaitėje kepti apie 25 minutes.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Anonimas
2011-03-19 15:41
sudina pica :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...