Pica su grybais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 gramų kvietiniai miltai
20 gramų mielės
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 stiklinė vanduo
1 valgomasis šaukštas cukrus
40 gramų grybai (džiovinti)
šiek tiek taukai (kiaulių) (įdarui)
300 gramų pievagrybiai (įdarui)
2 valgomieji šaukštai taukai (kiaulių) (įdarui)
4 valgomieji šaukštai kečupas (įdarui)
2 vienetai kiaušiniai (tryniai, įdarui)
120 gramų sūris (įdarui, fermentinis)
šiek tiek bazilikas (įdarui)
šiek tiek kvapieji pipirai (įdarui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Džiovintus grybus nuplauti, užpilti verdančiu vandeniu, išvirti, nusunkti ir sumalti.
Paruošti mielinę tešlą, išmaišytu su sumaltais grybais ir palikti, kol pakils.
Po to sudėti į taukais išteptą formą, aptepti kečupu, išmaišyti su žaliais tryniais.
Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir iškepti taukuose.
Paskui sudėti juos ant tešlos, pridėti prieskonių ir fermentinio sūrio.
Picą palikti 20 min., kad tešla pakiltų.
Kepti 25 min. karštoje orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pica su grybais

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Džiovintus grybus nuplauti, užpilti verdančiu vandeniu, išvirti, nusunkti ir sumalti.
Paruošti mielinę tešlą, išmaišytu su sumaltais grybais ir palikti, kol pakils.
Po to sudėti į taukais išteptą formą, aptepti kečupu, išmaišyti su žaliais tryniais.
Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir iškepti taukuose.
Paskui sudėti juos ant tešlos, pridėti prieskonių ir fermentinio sūrio.
Picą palikti 20 min., kad tešla pakiltų.
Kepti 25 min. karštoje orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų