Pica "Romėniškai"
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kvietiniai miltai (arba picos padas jau pagamintas) |
50 gramų | saliamis |
50 gramų | pievagrybiai |
50 gramų | jautiena (arba kiauliena, kumpis) |
50 gramų | sūris (čedero) |
50 gramų | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ant picos pado dedama smulkiai pjaustytą kumpį, pievagrybius, smulkiai pjaustytus svogūnus ir riekelėmis pjaustytą saliamį. Apibarstyti tarkuotu čedaro sūriu ir dėti i karštą orkaitę 6 - 8 min. skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Morkos su pievagrybiais
- Sotusis omletas
- Veršio inkstų apkepas
- Suši pica
- Skumbrės apkepas su svogūnais
- Soti pica
- Moliūgų ir ryžių apkepas
- Apkepas „Greitukas“
- Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
- Menkės apkepas su grybais
- Žuvies užkepėlė
- Žuvis pagal Ingą
- Sluoksniuotas apkepas
- Varškės apkepas su bananais
- Pica su bulvėmis ir kumpiu
- Grybų apkepas
- Omletas su paprika
- Vištienos pyragas su grybais
- Napoletana picos gaminimas namie
- Omletas su žirneliais
Pica "Romėniškai"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai, arba picos padas jau pagamintas,
1 vienetas -
Saliamis,
50 gramų -
Pievagrybiai,
50 gramų -
Jautiena, arba kiauliena, kumpis,
50 gramų -
Sūris, čedero,
50 gramų -
Svogūnai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant picos pado dedama smulkiai pjaustytą kumpį, pievagrybius, smulkiai pjaustytus svogūnus ir riekelėmis pjaustytą saliamį. Apibarstyti tarkuotu čedaro sūriu ir dėti i karštą orkaitę 6 - 8 min. skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...