
Pica "Romėniškai"
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kvietiniai miltai (arba picos padas jau pagamintas) |
50 gramų | saliamis |
50 gramų | pievagrybiai |
50 gramų | jautiena (arba kiauliena, kumpis) |
50 gramų | sūris (čedero) |
50 gramų | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ant picos pado dedama smulkiai pjaustytą kumpį, pievagrybius, smulkiai pjaustytus svogūnus ir riekelėmis pjaustytą saliamį. Apibarstyti tarkuotu čedaro sūriu ir dėti i karštą orkaitę 6 - 8 min. skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos apkepas
-
Tinginių pica
-
Aitriųjų čili pica
-
Turkiška pica
-
Žuvis pagal Ingą
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Žuvies pudingas
-
Napoletana picos gaminimas namie
-
Obuolių apkepas
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Omletas "Kitaip"
-
Sūrio apkepas
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Omletas su šviežiais bazilikais
-
Pica su vištiena
-
Obuolių ir kukurūzų apkepas
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Soti pica
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Grybų apkepas
Pica "Romėniškai"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai, arba picos padas jau pagamintas,
1 vienetas -
Saliamis,
50 gramų -
Pievagrybiai,
50 gramų -
Jautiena, arba kiauliena, kumpis,
50 gramų -
Sūris, čedero,
50 gramų -
Svogūnai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant picos pado dedama smulkiai pjaustytą kumpį, pievagrybius, smulkiai pjaustytus svogūnus ir riekelėmis pjaustytą saliamį. Apibarstyti tarkuotu čedaro sūriu ir dėti i karštą orkaitę 6 - 8 min. skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...