Pica "Romėniškai"
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas kvietiniai miltai (arba picos padas jau pagamintas)
50 gramų saliamis
50 gramų pievagrybiai
50 gramų jautiena (arba kiauliena, kumpis)
50 gramų sūris (čedero)
50 gramų svogūnai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ant picos pado dedama smulkiai pjaustytą kumpį, pievagrybius, smulkiai pjaustytus svogūnus ir riekelėmis pjaustytą saliamį. Apibarstyti tarkuotu čedaro sūriu ir dėti i karštą orkaitę 6 - 8 min. skanaus

Populiariausi receptai šią savaitę

Pica "Romėniškai"

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Ant picos pado dedama smulkiai pjaustytą kumpį, pievagrybius, smulkiai pjaustytus svogūnus ir riekelėmis pjaustytą saliamį. Apibarstyti tarkuotu čedaro sūriu ir dėti i karštą orkaitę 6 - 8 min. skanaus

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų