Miltus persijoti, išmaišyti su kepimo milteliais ir druska, dėti nelabai kietą margariną ir plačiu peiliu sukapoti su miltais. Įpilti grietinę, įmušti kiaušinį, užmaišyti tešlą ir 30 min. įkišti į šaldytuvą.
Formą ištepti taukais ir aplipdyti 1 cm storio tešla, darant aplinkui nelabai aukštą kraštą. Plokštainį subadyti šakute.
Dešreles nulupti, supjaustyti ritinėliais ir sudėti ant plokštainio.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti griežinėliais, sudėti ant dešrelių, pasūdyti, pabarstyti pipirais.
Svogūnus ir paprikas supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti ant pomidorų, pabarstyti prieskoniais, apipilti aliejumi.
Karštoje orkaitėje picą kepti 30 min.

Pica iš pusiau trapios tešlos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
100 gramų | margarinas |
1 vienetas | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | taukai (kiaulių) (formai ištepti) |
250 gramų | pomidorai (įdarui) |
250 gramų | dešrelės (įdarui) |
150 gramų | svogūnai (įdarui) |
150 gramų | paprika (konservuota, įdarui) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištos spurgos
-
Mini sausainėliai
-
Rausvas tortas
-
Prancūziški rageliai su migdolais
-
Varškės pyragas su vyšniomis ir kokoso pienu
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Obuolių tortas su varške
-
Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
-
Lengvas pyragas
-
Tortukas "Gaiva"
-
Sausainiai su šokolado gabaliukais
-
Šokoladinis cukinijų pyragas
-
Kriziniai keksiukai
-
„Paršiukai“
-
Dvispalvis pyragas
-
Vištienos ir pievagrybių pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Pyragas Velykoms
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
Pica iš pusiau trapios tešlos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Margarinas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Taukai (kiaulių), formai ištepti
-
Pomidorai, įdarui,
250 gramų -
Dešrelės, įdarui,
250 gramų -
Svogūnai, įdarui,
150 gramų -
Paprika, konservuota, įdarui,
150 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Čiobreliai
- Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus persijoti, išmaišyti su kepimo milteliais ir druska, dėti nelabai kietą margariną ir plačiu peiliu sukapoti su miltais. Įpilti grietinę, įmušti kiaušinį, užmaišyti tešlą ir 30 min. įkišti į šaldytuvą.
Formą ištepti taukais ir aplipdyti 1 cm storio tešla, darant aplinkui nelabai aukštą kraštą. Plokštainį subadyti šakute.
Dešreles nulupti, supjaustyti ritinėliais ir sudėti ant plokštainio.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti griežinėliais, sudėti ant dešrelių, pasūdyti, pabarstyti pipirais.
Svogūnus ir paprikas supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti ant pomidorų, pabarstyti prieskoniais, apipilti aliejumi.
Karštoje orkaitėje picą kepti 30 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...