Pica „Greitukas“
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
200 gramų tešla (sluoksniuotos tešlos lakštas)
250 gramų kiauliena (arba jautiena, kumpis)
300 gramų sūris (fermentinios)
200 gramų pievagrybiai
4 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
2 valgomieji šaukštai prieskoniai (picos prieskoniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Pievagrybius supjaustyti smulkiai griežinėliais, fermentinį sūrį sutarkuoti, kumpį pjaustyti kubeliais. Sluoksniuotos tešlos paplotį tiesti į kepimo skardą, patepti pomidorų padažu, sluoksniuoti kumpį, pievagrybius ir ant viršaus sūrį. Paskaninti prieskoniais. Ant viršaus pašlakstyti pomidorų padažo arba žalių pomidorų gabaliukų. Kepti 220° C orkaitėje maždaug 25-30 minučių. Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Pica „Greitukas“

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pievagrybius supjaustyti smulkiai griežinėliais, fermentinį sūrį sutarkuoti, kumpį pjaustyti kubeliais. Sluoksniuotos tešlos paplotį tiesti į kepimo skardą, patepti pomidorų padažu, sluoksniuoti kumpį, pievagrybius ir ant viršaus sūrį. Paskaninti prieskoniais. Ant viršaus pašlakstyti pomidorų padažo arba žalių pomidorų gabaliukų. Kepti 220° C orkaitėje maždaug 25-30 minučių. Skanaus :)

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų