
Pica „Greitukas“
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | tešla (sluoksniuotos tešlos lakštas) |
250 gramų | kiauliena (arba jautiena, kumpis) |
300 gramų | sūris (fermentinios) |
200 gramų | pievagrybiai |
4 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai (picos prieskoniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Pievagrybius supjaustyti smulkiai griežinėliais, fermentinį sūrį sutarkuoti, kumpį pjaustyti kubeliais. Sluoksniuotos tešlos paplotį tiesti į kepimo skardą, patepti pomidorų padažu, sluoksniuoti kumpį, pievagrybius ir ant viršaus sūrį. Paskaninti prieskoniais. Ant viršaus pašlakstyti pomidorų padažo arba žalių pomidorų gabaliukų. Kepti 220° C orkaitėje maždaug 25-30 minučių. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitas omletas
-
Picos blyneliai
-
Picos paplotėlis su varške
-
Sūrio apkepas
-
Ryžių pudingas
-
Suflė su žirneliais
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Lazanija su baziliku
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Purus rikotos sūrio apkepas
-
Maža pica
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Žuvies pyragas
-
Obuolių apkepas
-
Omletas su šviežiais bazilikais
-
Silkės apkepas
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Aronijų pudingas
-
Pica su saliamiu
Pica „Greitukas“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuotos tešlos lakštas,
200 gramų -
Kiauliena, arba jautiena, kumpis,
250 gramų -
Sūris, fermentinios,
300 gramų -
Pievagrybiai,
200 gramų -
Pomidorų padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, picos prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius supjaustyti smulkiai griežinėliais, fermentinį sūrį sutarkuoti, kumpį pjaustyti kubeliais. Sluoksniuotos tešlos paplotį tiesti į kepimo skardą, patepti pomidorų padažu, sluoksniuoti kumpį, pievagrybius ir ant viršaus sūrį. Paskaninti prieskoniais. Ant viršaus pašlakstyti pomidorų padažo arba žalių pomidorų gabaliukų. Kepti 220° C orkaitėje maždaug 25-30 minučių. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...