
Pica
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
700 gramų | ilzenbergo dvaro jautienos faršas |
300 gramų | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | kefyras |
250 gramų | sūris (tarkuotas) |
200 gramų | mocarela sūris |
3 vienetai | pomidorai |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | ilzenbergo dvaro kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 žiupsnelis | prieskoniai picai |
1 žiupsnelis | prieskoniai mėsai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinį išsukame su trupučiu druskos. Supilame kefyrą ir gerai išmaišome. Dedame nubrauktą šaukštelį nugesintos sodos arba kepimo miltelių, išmaišome ir supilame miltus. Išminkome tešlą, kurią iškočiojame kepimo skardos dydžio ir norimo storio.
2.
Faršą pakepiname su prieskoniais, kurių dedame pagal skonį.
3.
Picos lakštą ištepame pomidorų padažu. Tada pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu. Dedame kepintą faršą, pjaustytą Mocarela sūrį, pjaustytus pomidorus, svogūnus ir norimus žalumynus.
4.
Paruoštą picą dedam į iki 180 laipsnų įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30 minučių. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skrebučiai su sūriu
-
Karališki pusryčiai
-
Keptas sūris
-
Tobulas mėsainis
-
Uždara pica
-
Pyragėliai su kmynais
-
Duona su įdaru
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Mumijos
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Sauliaus kibinai
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Suktukai su varške
-
SPELTOS pica
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Roterdamo riekelės
Pica
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Ilzenbergo dvaro jautienos faršas,
700 gramų -
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Kefyras,
1 stiklinė -
Sūris, tarkuotas,
250 gramų -
Mocarela sūris,
200 gramų -
Pomidorai,
3 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Ilzenbergo dvaro kiaušiniai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Prieskoniai picai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai mėsai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinį išsukame su trupučiu druskos. Supilame kefyrą ir gerai išmaišome. Dedame nubrauktą šaukštelį nugesintos sodos arba kepimo miltelių, išmaišome ir supilame miltus. Išminkome tešlą, kurią iškočiojame kepimo skardos dydžio ir norimo storio.
Faršą pakepiname su prieskoniais, kurių dedame pagal skonį.
Picos lakštą ištepame pomidorų padažu. Tada pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu. Dedame kepintą faršą, pjaustytą Mocarela sūrį, pjaustytus pomidorus, svogūnus ir norimus žalumynus.
Paruoštą picą dedam į iki 180 laipsnų įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30 minučių. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...