Pica
AUTORIUS:
Sidona
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
700 gramų ilzenbergo dvaro jautienos faršas
300 gramų kvietiniai miltai
1 stiklinė kefyras
250 gramų sūris (tarkuotas)
200 gramų mocarela sūris
3 vienetai pomidorai
3 vienetai svogūnai
1 vienetas ilzenbergo dvaro kiaušiniai
3 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
1 arbatinis šaukštelis soda
1 žiupsnelis prieskoniai picai
1 žiupsnelis prieskoniai mėsai
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinį išsukame su trupučiu druskos. Supilame kefyrą ir gerai išmaišome. Dedame nubrauktą šaukštelį nugesintos sodos arba kepimo miltelių, išmaišome ir supilame miltus. Išminkome tešlą, kurią iškočiojame kepimo skardos dydžio ir norimo storio.
2.
Faršą pakepiname su prieskoniais, kurių dedame pagal skonį.
3.
Picos lakštą ištepame pomidorų padažu. Tada pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu. Dedame kepintą faršą, pjaustytą Mocarela sūrį, pjaustytus pomidorus, svogūnus ir norimus žalumynus.
4.
Paruoštą picą dedam į iki 180 laipsnų įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30 minučių. Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Pica

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinį išsukame su trupučiu druskos. Supilame kefyrą ir gerai išmaišome. Dedame nubrauktą šaukštelį nugesintos sodos arba kepimo miltelių, išmaišome ir supilame miltus. Išminkome tešlą, kurią iškočiojame kepimo skardos dydžio ir norimo storio.

  2. Faršą pakepiname su prieskoniais, kurių dedame pagal skonį.

  3. Picos lakštą ištepame pomidorų padažu. Tada pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu. Dedame kepintą faršą, pjaustytą Mocarela sūrį, pjaustytus pomidorus, svogūnus ir norimus žalumynus.

  4. Paruoštą picą dedam į iki 180 laipsnų įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30 minučių. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Sidona
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų