Petražolių ir parmezano sūrio salotos
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnakas (sugrūsti)
1 valgomasis šaukštas citrinos (sultys)
3 saujos petražolės (kapotos)
150 gramų parmezano sūris (tarkuotas)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (šviežiai sumalti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Petražoles, sūrį, česnaką gerai išmaišome.
Išspaudžiame citrinos sulčių, užpilame alyvuogių aliejaus, pabarstome druska, pipirais ir dar kartą gerai išmaišome.
Labai skanios salotos-garnyras, kuris tinka prie mėsos, žuvies ar tiesiog su juoda duona.

Populiariausi receptai šią savaitę

Petražolių ir parmezano sūrio salotos

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Petražoles, sūrį, česnaką gerai išmaišome.
Išspaudžiame citrinos sulčių, užpilame alyvuogių aliejaus, pabarstome druska, pipirais ir dar kartą gerai išmaišome.
Labai skanios salotos-garnyras, kuris tinka prie mėsos, žuvies ar tiesiog su juoda duona.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų